yadırm arkadaşlar jant hakkında.. KT4 jant kapağı arıyorum

Başlatan cavanozz, 29 Ocak 2011, 15:21:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cavanozz

arkadaşlar bilgisi olan esirgemesin lütfen gün için de jant takası yapabilirim
ilandaki bu jantlar orjinal kt4 müdür??  jant göbeğinin birisinin düştüğünü söyledi.. bijonların kapanması için kapak olması gerekiyormu?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-ve-lastik-takimlari-orjinal-keskin-marka-alman-malidir-ankaradan-getittirdim-41424755/detay/?source=directSearch
yeni yine yeniden..!! 8)

GTI.MK3

Jantlar KT4. Lastiklerin durumu iyiyse fiyat çok iyi.
Göbeğin bijonların kapanmasını etkilediğini sanmıyorum sadece görsel olması lazım.
VW Golf MK3 GTI 3K

- 2004 Peugeot 206 HDI - 2005 Fiat STILO 3K  - 1997 Volkswagen Golf GTI 20.Jahre Edition -  ?

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

GTI.MK3

KT4 teki lastiklerin durumu kötü değilse güzel bi alışveriş olur senin için.
Bu arada bordo mk3e bayılıyorum. Maşallah araba da duruyor ;)
VW Golf MK3 GTI 3K

- 2004 Peugeot 206 HDI - 2005 Fiat STILO 3K  - 1997 Volkswagen Golf GTI 20.Jahre Edition -  ?

htmetin

17 inç çok büyük değilmi can? arabayı yorar gibime geliyor.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

hasan takasladım jantları.. artık kt4 takıcam  :saygılar  ama lastikler 205\45\17 ofset fazla geliyor.. 215 lastikle takas edebilirim
yeni yine yeniden..!! 8)

GTI.MK3

Hayırlı olsun Can mk3'e en çok yakışan jantı aldın :D
VW Golf MK3 GTI 3K

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: GTI.MK3 - 29 Ocak 2011, 22:51:41
Hayırlı olsun Can mk3'e en çok yakışan jantı aldın :D
Keskin'in bir tane daha serisi var ama adını unuttum hatta uğur abinin Mk3'te takılıydı ben en çok onu beğeniyorum  :tamamdir ama Maşallah bunlarda çok iyi  ;)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

cavanozz

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 29 Ocak 2011, 23:02:09
Keskin'in bir tane daha serisi var ama adını unuttum hatta uğur abinin Mk3'te takılıydı ben en çok onu beğeniyorum  :tamamdir ama Maşallah bunlarda çok iyi  ;)

tşkler arkadaşlar...  gökhan;  uğurun aracındaki bahsettiğin jantlar dz1...  fiyat olarak daha pahalı ve piyasada çok fazla bulunmuyor..   
yeni yine yeniden..!! 8)

cavanozz

arkadaşlar kt4 jantların orta kapağından arıyorum...  4 adet lazım bulan bilen var ise bana geri dönüş yapabilirmi?
yeni yine yeniden..!! 8)

cavanozz

son duyumlarıma göre kt4 ün jant kapağı çok zor bulunuyormuş.. kapak olmadan da çok kötü bir görüntüsü var.. bihonların görüntüsü beni rahatsız ediyor orta göbekteki delikte öyle...   :-\

yeni yine yeniden..!! 8)

nizam

kapak yaptırırsın can olmaz mı yada atatürk sanayiye gidip gezeceksin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

cavanozz

nizam kapak yapılabilirmi? zannetmiyorum ama araştırmak lazım...   keskin firmasını aradım kapak bulunmuyormuş satmıyorlarmış... nekadar saçma üretim yapıyorsun ama yedek parça olarak satmıyorsun..
yeni yine yeniden..!! 8)