Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Araç hakkında bilgisi olan?

Araç hakkında bilgisi olan?

Başlatan STAK67, 26 Ocak 2011, 23:14:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

STAK67

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-meraklisini-cabrio-golffffffffffffffffffff-39442761/detay/

benm arabayla takas düşünüyorum hem içimdeki mk1 sevgisini hemde cabrio sevgisini bununla bastırmayı düşünüyorum ama araba ne durumda bilmiyorum kasası hoşuma gitti açıkçası.benim arabanın üzerine 2000 civarı bi para alırsam takas işi olur o parayıda harcayıp bunu adam ederim sanırım cabrio kullanan arkadaşların yada araba hakkında bilgisi olanların yorumu önemli benim için :) şimdiden teşekkürler

alpers3

kotu bı makıneye benzemıo hasan ama yınede bakmak yada baktır derım ben gerekırse tanıdık ar bı rıca ederız dılersen

STAK67

Alıntı yapılan: alpers3 - 26 Ocak 2011, 23:21:24
kotu bı makıneye benzemıo hasan ama yınede bakmak yada baktır derım ben gerekırse tanıdık ar bı rıca ederız dılersen

çok iyi olur abi yakın biyerde değil çünkü muğlada araç

alpers3

tmm nıyetın ııce bozulursa bı haber ucur bızde kolumzu uzatırız:Do ısın kolay kısmı:D

STAK67

Alıntı yapılan: alpers3 - 26 Ocak 2011, 23:33:35
tmm nıyetın ııce bozulursa bı haber ucur bızde kolumzu uzatırız:Do ısın kolay kısmı:D

tamamdır önce bi sahibiyle konuşayım haber veririm size :D

nizam

ilk önce araç sahibini eski model araba almaya ikna et sonrası kolay olur
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Diesel

Eskiden Bu araba Yeşildi, Eski sahibi satılmassa yakarım diyodu. :D O sarınırım bu araba. :D Ama iyi toplamışlar.Çürükleri ne durumda bilmem ama alınırsa kullanılır yani. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

Kaancabrio

tentede arka cam olması lazım bunda yok naylondan yapmışlar...onu bi araştırmak lazım orjinal camı var mı  bulunabilir mi...

ThE_Unforgiven

naylon mu laylon mu
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Han

borbetli bir cabrio vardı 6-7bine ona bak derim daha diri duruyordu.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

STAK67

bizim arabaya olmaz dedi adam :D sanırım yeni model düşünüyo

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Kaancabrio - 27 Ocak 2011, 16:53:06
tentede arka cam olması lazım bunda yok naylondan yapmışlar...onu bi araştırmak lazım orjinal camı var mı  bulunabilir mi...
Ewt benimde o dikkatimi çekti arka cam bulamadılar heralde Kadett Cabriolar gibi naylon yapmışlar  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

burak.akın

bende aradım konuştum orjinal diyo arkadaki nylon için.. bu böle diyo.. fiyattada güzellik yapıo bnm eşek yeni model olsaydı değiştircektik :) satarsam arabamı bırakmam bunun peşini