Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
siz olsanız...

siz olsanız...

Başlatan cabrio63, 17 Temmuz 2007, 13:46:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

arkadaşlar siz olsanız arabanızı fırında mı,yoksa normal mi boyatmayı tercih edersiniz?neden?

ramcho®

mcsahan

tartışmaya gerek bile yok, fırın tabiki. boya  atılıp  nekadar sıcak yerde beklerse o kadar sağlam olur. sağlam derken darbelere dayanmasından bahsediyorum. toz işin diğer yüzü. 

TuningLINE

bencede fırın ;)
normal boya yapıldığı zaman boyada ufak ufak noktalar oluşuyor tozlu ortam olmaması lazım
açıkta ne kadar engel olunurki
arabanı boyatmayımı düşünüyorsun?
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

cabrio63

::) bakalım... yapıcaz belki bişeyler.şu seçimler bi geçsin...

mcsahan

fırınsız boya yapan kalmadı zaten. yalnız dediğim gibi. fırında boyanmasının yanında, boyadan sonrada en az 2-3 saat fırında kalması gerekir

cabrio63

escocem

fırın boya tabiki yalnız ayrıntıları çok fazla gerçi yapacak usta bilir ama....
-aracın komple soyulmazsa yani suanki boyanın üzerine atılırsa 40dereceyi geçmeden en fazla bir saat kalmalı yoksa sıcaktan olsan harekketten üst boyada damarlar çıkar..
-artılarından birisi toz olmaz fırın olmasına rağmen yüzeyler detarjanlı su sürülür her ihtimale karşı..
-en fazla açılacak sıcaklık 55 derecedir en uzun süre 2 saattir...kitlendim ben yacam şimdi bir sayfa umarım istediğin gibi bir şey olur...iş fırında değil ustada bitiyor malesef secim çok önemli...kolay gelsin..

vw6n

vw6n

Somuncu babanın ekmek fırını değil tabiki >:D