Bir depo ile 465 km nasıl?

Başlatan demahmet, 19 Ocak 2011, 21:55:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

demahmet

mrb.aracım LPG li ama son zamdan sonra benzinde yakıtını denemek istedim full depoyla tamamı şehir içinde 465 km yol yaptım.
ortalama km ye 39 krş yaktı sizce normalmi.

ZaZy

1.6 105 beygirlik model mi aracnız_? eğer buysa çok normal bi değer, son benzin zamlarından sonra heleki hiç yadırgamayın bnce :)
saygılar...
http://

beyazbora

bence normal benim araç gazda 0.35 kuruş yakıyor tabi yollar çok bozuk ve yokuş oda etkiliyor
ordu ii
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

beyazbora

bende bi denesem bir depoyu kaça doldurdunuz
şu ana kadar hiç fullemedim benzini

betoqu

BeyLer  39 krş size normaL mi qeLiyor..?  :o Ben 15 krş yaktıqı zaman fazLa yaktı diyorum....

beyazbora

kardeş senin araç turbo dizel değil mi?

betoqu

SeyitE

bu araçlar benzinli artı olarak senin arabandan büyük olaslık daha ağır.

BLaCk_VWoLf

bence de normal bu zamlardan sonra  :t.Sizinki biraz az gibi geldi bana sert mi kullandınız?Ben 500-600 km arasında seyrediyorum 1 depo ile uzun yolda bu 850 e çıkıyor

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

betoqu

Alıntı yapılan: SeyitE - 20 Ocak 2011, 10:26:38
bu araçlar benzinli artı olarak senin arabandan büyük olaslık daha ağır.

Pek bir aqırLık farkı oLduqunu zannetmiyorum. 1260 kg. TDi 90 ps.

SeyitE

Abicim Benzinli araba 100 kmde 12 litre yakıyorsa dizel 100 km en baba 7 litre yaksa aynı araçta artı dizele benzinli arasında pompada 70 kuruş oynasa. bu rakamda sadece ağırlık için bile olmasa yeterlidir die düşünüyorum

betoqu

Alıntı yapılan: SeyitE - 20 Ocak 2011, 13:52:10
Abicim Benzinli araba 100 kmde 12 litre yakıyorsa dizel 100 km en baba 7 litre yaksa aynı araçta artı dizele benzinli arasında pompada 70 kuruş oynasa. bu rakamda sadece ağırlık için bile olmasa yeterlidir die düşünüyorum

SeyitE kardeş nereye varmaya çaLışıyorsun haLa anLamış deqiLim.  :)  Benzinin motorinden daha pahaLı oLduqunu,benzinLi araçLarın dizeL araçLara qöre daha fazLa yakıt tüketimi saqLadıqını biLiyorum. Zira ben aksi bir cümLe kurmadım. ALışmışLıktan bahsettim...

demahmet

Manüel vites ve tamamı şehir içi
2004 pasificler 105 bg