sahibinden.com da aklıma yatan sportline lar Fikirleriniz

Başlatan ThE_Unforgiven, 14 Ocak 2011, 13:50:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kursat

Rengine kurban (= kazasız belasız kullanın inşallah, Allah pişman etmesin.
| m . K . c . |    KONYA

alper19

onurc

hacııı kazasız belasız. gıttıgımıze degdı gercekten . yalnız bacaklar koptu benım :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Sağolun abiler arkadaşlar. Araç pişman etmez inşallah tek sıkıntım dört kapı pek istemiyodum ama bu aracı görünce kararım değişti. Yarın detaylı foto ve videolarla görürsünüz sizde ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

atego

Hayırlı olsun, sevindim temiz bir araç bulduğunuza. Artık dilediğiniz gibi yapmaya başlarsınız :) 4 kapıyı sıkıntı olarak görmeyin, tam tersi kolaylıktır. Başkaları binerken hep söylenir benim arabaya :D Teyp çerçevesi için bir konuya plastik kaynağı yazmıştım, oradan yada benden fotoğraf ve bilgi alabilirsiniz :)

onurc

rengı ıcın kımseye laf ettırmem valla :D babam bıle hıc sevmezdı bu renklerı . arabaya aşık oldu . masallah tekrarrdan

ReDDeviL

4 kapı rahattır kapının sesine ve hafifliğine aşık olan onur cvp  verebilir buna ;D
ADK

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

hadı bakalım . hacı dikkatlı gel . aksam ugrayabılıyosan ugra bı peder hose ye görünelim :)

SpeedyTR

Süleyman kardeş, hayırlısı olsun..  :tamamdir  Güzel ve diri duruyor araç, dediğin gibi temiz ve eksiksizse eğer tadından yenmez.. Gönlüne göre mod uygularsın inşallah  :D  Kazsız, belasız..

huzeyfe

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 15 Ocak 2011, 23:22:29
huzeyfe nickli arkadaşın tam aradığı araç...

evet baktım temiz duruyo ve 4 kapı ama dediğin gibi o renk ney öyle abi ya (: