sahibinden.com da aklıma yatan sportline lar Fikirleriniz

Başlatan ThE_Unforgiven, 14 Ocak 2011, 13:50:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf_4

Vorsprung Durch Technik

gurkanpeker

suskun

süleyman hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız detaylı fotoları bekliyoruz
H.G WORKS

ThE_Unforgiven

11.500 altan araç fabrikadan çıktığı gibi motorunda gram yağ atma yok çok şaşırdık hayatımda gördüğüm en düzgün motor havuzuna sahip :D Bakalım yarın teslim alalım detaylı fotolar vs gelicek.

Araçta triger seti baskı balata devirdaim vs. vs. bir liste parça yen ideğişmiş servis faturalı ;) Masrafsız araç yani

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: suskun81 - 16 Ocak 2011, 23:15:06
süleyman hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız detaylı fotoları bekliyoruz
Alıntı yapılan: gurkanpeker - 16 Ocak 2011, 23:13:44
hayırlı olsun abi iyi gunlerde kullan
Alıntı yapılan: golf_4 - 16 Ocak 2011, 23:12:56
hayırlı olsun ..kazasız belasız inş.

sağolsun arkadaşlar. Detaylı fotolar yarın artık. Renk gözüme kötü gelmişti ama canlsıı fena :D Onur kullandı aracı işte gidişini o anlatsın :P

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 16 Ocak 2011, 23:15:23
11.500 altan araç fabrikadan çıktığı gibi motorunda gram yağ atma yok çok şaşırdık hayatımda gördüğüm en düzgün motor havuzuna sahip :D Bakalım yarın teslim alalım detaylı fotolar vs gelicek.

Araçta triger seti baskı balata devirdaim vs. vs. bir liste parça yen ideğişmiş servis faturalı ;) Masrafsız araç yani

hadi bakalım bende o fiyata almıştım masrafsızsa sorun yok bende 124 binde almıştım , neyse sonuc olarak alındı araba bundan sonraki aşamalar önemli hayırlısı olur umarım renge alıştınmı  ;D
ADK

ThE_Unforgiven

Valla renk iyi altan resimlerde cırtlak ama araç iyi yani kafadaki şeyleri yaparsak fena bişey olur. Klasik teyp çerçevesi sorunu var o kadar :)

ReDDeviL

hadi hayırlısı  jantlar değişirse iyi olur bence
ADK

ThE_Unforgiven

ÜStünde 97 orjinal polo sportline (golf sportla aynı ) 15 inç jantlar var onları okutup bbs alabilirim bakalım zaman göstericek altan 4 kapı iyimi ettim kötümü ettim zaman göstericek :D

ReDDeviL

ADK

cyber34

Allah iyi günlerde binmeni nasip etsin
hayırlı olsun süleyman
boğaz enfeksiyonların az olur umarım :D :D

ThE_Unforgiven

Aracın boğaz kelebeği sorunu yok :) Motordan yağ atma sorunu yok. Klasik poloların çürük yerlerinde zerre pas yok. Araçta sol arka kapı çıtasının altında bir boya haricinde boya yok. Döşmelerinde çökme klasik desteklerde yırtık vs yok :) Elinde fatura var tarayacam yarın onuda atıcam trigerden baskı balataya tekerleklere kadar yeni...Daha ne diyim bundan temizi varsa onu alalım :P

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: cyber34 - 16 Ocak 2011, 23:37:01
Allah iyi günlerde binmeni nasip etsin
hayırlı olsun süleyman
boğaz enfeksiyonların az olur umarım :D :D

Eyvallah kardeşim.

ThE_Unforgiven