debrajı sert bırakması

Başlatan ismlo, 12 Ocak 2011, 12:07:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mstf

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım bir hafta önce polo comfortline aracımı aldım. Aynı sorun bendede var debriyaj çok sert kalkışlarda titreme yapıyor. ve çok sıkıntı yapıyor, eski sahibi bayan olduğu için baskı balata diye tahmin ediyorum. yetkili servide değiştiren var mı ? yetkili servisle özel servis arasındaki fark nedir ? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler.

maverick

Alıntı yapılan: mstf - 27 Şubat 2011, 17:11:43
Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım bir hafta önce polo comfortline aracımı aldım. Aynı sorun bendede var debriyaj çok sert kalkışlarda titreme yapıyor. ve çok sıkıntı yapıyor, eski sahibi bayan olduğu için baskı balata diye tahmin ediyorum. yetkili servide değiştiren var mı ? yetkili servisle özel servis arasındaki fark nedir ? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler.

aracınız hayırlı uğurlu olsun kazaısız belasız güle güle kullanın
SÜRAT FELAKETTİR

HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM

mstf

Alıntı yapılan: maverick - 28 Şubat 2011, 14:05:44
aracınız hayırlı uğurlu olsun kazaısız belasız güle güle kullanın
Teşekürler.

06onur

Alıntı yapılan: mstf - 27 Şubat 2011, 17:11:43

Aracın 2000 modelmiş onların debriyajı telli otomatik ayarlı, ilk olarak debriyaj telini orjinali ile değiştirmeni tavsiye ederim, sertliğin asıl nedeni genelde odur. 75tl fiyatı va                                                                                   
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

mstf

Cevabın için teşekür ederim. Baskı balata bitmek üzere anladığım kadarıyla değiştirmek şart oldu