Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
16/01/2011 Bursa Vw sevenler Buttim'de buluşuyor.Resimler 4.sayfadan itibaren - Sayfa 6

16/01/2011 Bursa Vw sevenler Buttim'de buluşuyor.Resimler 4.sayfadan itibaren

Başlatan ®oyal, 10 Ocak 2011, 18:05:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 18 Ocak 2011, 20:40:29
bolu abanta bi organizasyon yapılacak heralde yazın :) istanbul ankara komple buluşsun işte
Hele bi yaz gelsinde  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

®oyal

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 18 Ocak 2011, 18:08:35
Senin tatlı dilin bize zaten ikramların en büyüğüydü Oktay abi çok eğlendim ben şahsen ama KOÇ'ta Alper abide daha fotolar vardı videolar vardı hani nerde onlar  :bekleriz:

:-* :sevgi:

Koç firari..
Alper resimleri istedi benden yoladım.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ®oyal - 19 Ocak 2011, 18:04:56
:-* :sevgi:

Koç firari..
Alper resimleri istedi benden yoladım.
Alper abidede fotolar vardı yolda gelirken baktım aynadan bi elinde kamewra bi elinde direksiyon arkadasn geliyodu KOÇ'a söle eklesin hemen fotoları-videoları  >:D

GolfMk1Cabrio

GTI.MK3

VW Golf MK3 GTI 3K

- 2004 Peugeot 206 HDI - 2005 Fiat STILO 3K  - 1997 Volkswagen Golf GTI 20.Jahre Edition -  ?

16HLK16

Arkadaşlar kusura bakmayın ARabamı sattım gelemedim. göruyorum ki mk2 eksik varmış onuda ben tamamlardım ama kısmet değilmiş bir dahaki sefere :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 16HLK16 - 20 Ocak 2011, 17:31:12
Arkadaşlar kusura bakmayın ARabamı sattım gelemedim. göruyorum ki mk2 eksik varmış onuda ben tamamlardım ama kısmet değilmiş bir dahaki sefere :)
Çok konuşma pis paliocu seni  ;D

GolfMk1Cabrio

Gerçi millet video görecek Alper abi yalan değil yerlerin ıslak olmasına rağmen öyle bi kalktınki yerlerdeki suyu savurdun üzerine kurutup duman çıkarttın helal valla sana ben fazla bağırtmıyayım bizi kovalamasınlar diye kalktığım gibi vites attırdım bi dahaki sefer daha iyisini yaparız  :tamamdir

GolfMk1Cabrio

Benim telin kamerası arızalı olduğu için foto çekemedim ama kuzenim 4 tane de olsa çekmiş  :)

GolfMk1Cabrio

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ®oyal - 30 Ocak 2011, 09:25:42
İyiki videoları yüklemediniz. :bekleriz:
Niye abi bekliyoruz KOÇ'u ama haber yok noldu bu çocuğa yeni numarasıda yok bende  :( Valla KOÇ'un çektiği fotoları ben çok merak ediyorum heleki videoları  :melek: