Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
16/01/2011 Bursa Vw sevenler Buttim'de buluşuyor.Resimler 4.sayfadan itibaren - Sayfa 10

16/01/2011 Bursa Vw sevenler Buttim'de buluşuyor.Resimler 4.sayfadan itibaren

Başlatan ®oyal, 10 Ocak 2011, 18:05:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Bana da haber verin,arabamız yok diye unutmayın beni Gökhan :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

TARGET

bana da haber verin. gökhanım iş sana düştü oktay abim sazı almazsa eline :D ;D ;)
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

16HLK16

GolfMk1Cabrio

En yakın zamanda haberler bende değil hava durumunda havalar düzeldi yaz geldi cabriocular soyunalım desin ilk buluşmayı patlatırız İnşallah  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: predator - 25 Nisan 2011, 16:33:57
Merhabalar,
bursa ekibi bidaha ne zaman toplanır acaba ?
Yalnız Predator arkadaşım diğer üyeler gibi yapmayalım lütfen msn adresini adını vs profiline detaylı olarak ekle yada sık sık konuyu takip et  buluşmayı kaçırma sonra üzülürsün bak  ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 16HLK16 - 28 Nisan 2011, 06:25:11
cabriocular :) tente yapilir puahaha :)
Tentem kötü olabilir ama Paliodan iyidir en azındn nostaljik bir havası var  :saygılar

16HLK16

muzeye kayit yapalim o zaman
Arac sase no pls ;D alirim anahtarini kabriyocu :) mutlujet full depo jet :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: 16HLK16 - 29 Nisan 2011, 01:06:54
muzeye kayit yapalim o zaman
Arac sase no pls ;D alirim anahtarini kabriyocu :) mutlujet full depo jet :)
Şu resto işine el atsam müze işini yaşlanıncaya saklayıcam önce fuarlar  :D Full depo olsa nolcek bize Merconun LPG'sini fullüyoz  :D

GolfMk1Cabrio

Havalar bi düzelmedi gitti her sabah belki güneşlidir ümidiyle perdeyi aralıyorum hep aynı rezalet  :( Haluk aga pazar günü Bertan abinin dükkan açık mı  :tavkiss:

predator

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Nisan 2011, 18:12:49
Yalnız Predator arkadaşım diğer üyeler gibi yapmayalım lütfen msn adresini adını vs profiline detaylı olarak ekle yada sık sık konuyu takip et  buluşmayı kaçırma sonra üzülürsün bak  ;D

Profil bilgilerimi güncelledim, msn kullanmıyorum. Sanırım sık sık başlığı takip etmek gerekicek çünkü üzülmek istemiyorum  ;D tüm vw'leri seviyorum ama özellikle polocu arkadaşlarımla tanışmak  istiyorum.

vw polo 6n2 sahibiyim aracı az buçuktan yükledim aracım boncuk mavi, 16inç jantlar , 3,5 ap yay , kamei ön panjur.  51mm komple boru  , son susturucu  sebring egzos ve tabiki tatminkar bir müzik sistemi  ;)

GolfMk1Cabrio

Hadi ya bu kadar şey varsa VW'ninde büyük bi ihtimal görmüşümdür  :) Neyse havalar bi toparlasında patlatalım çıtırın bi buluşma  :sevgi: