1976 VOLKSWAGEN GOLF L

Başlatan nsshakernc, 15 Temmuz 2007, 00:32:01

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nsshakernc

Öncelikle merhaba siteye yeni üye oldum sayılır.TÜRKİYE'de mk1 golf'lerinde içinde bulunduğu bir site bulduğum için çok mutluyum :)

İşte benim golfum;

1976 model VOLKSWAGEN GOLF L  1,1 8V 33kw (33kw'da sanırım 40ps denk geliyor)

İlk sahibi sayılırım babam 1976'da almış 1983'de işviçreden kesin dönüş yapınca golfüde getirmiş.İyikide getirmiş ;D

Araçın  %85 - %90'ı orjinal diyebilirim.Örneğin vestenaus'u (umarın doğru yazmışımdır) bulamadığımızda polo 1 yada 2 ikinin vestenaus'u takıldı.

Ama halan kitapçığı ,  "BROWNİ"  marka kartuşlu kaset çalırı ile orjinal "BLAUNKPUT" radyosu ve döşemesi halen duruyor.Golfümü çok seviyorum.

Şuan  bukadar ekleyebildim kusura bakmayın. Pazartesi bu saatlerde bir çok foto daha ekleyeceğim.

volksport

Aramıza Hoşgeldin? Aracın çok güzel gözüküyor,yeşill yeşil ve orjinal.

Kazasız Belasız kullanman dileği ile...

barthez

hoşgeldin :tamamdir kazasız belasız inşallah arabanın rengi orjinal rengimi :)
golf 4 1,8 Highline

nsshakernc

Evet arkadaşım orjinal rengi.

nsshakernc

G60

Radyonun orjinal olması çok hoş. Kazasız belasız, Ankara'dan bir üye daha hoşgeldin.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

hıım ne güzel orjinal bir mk1 kazasız belasız çok uysal ama bir o kdrda orjinal gösteriyor..

nsshakernc

Tekrar hoşbulduk.Radyomuz orjinal ama şu sıralar bir problemi wardı hiç bir usta anlayamadı (sanırım zamanı doldu  :-[)bende 96

golf'den çıkma ALPHA marka bir kaset çalar aldım şimdilik böle idare edeceğiz

volksport

Alıntı yapılan: nsshakernc - 15 Temmuz 2007, 01:02:45
Tekrar hoşbulduk.Radyomuz orjinal ama şu sıralar bir problemi wardı hiç bir usta anlayamadı (sanırım zamanı doldu

İstanbulda olsan bi bakardık,Belki yapabilirdim. mekanik veya elektronik  sorunlarını çözebilirdim.

nsshakernc

Sağlık olsun  volksport önemli değil düşünmen yeter  :)

corrado_g60

aramıza hosgeldın...
guzel bı orjınal mk1 daha ;)

cabrio63

:sevgi: çok tatlı yahu kerata karate :D kazasız belasız maaşallah... ankarada nerdesiniz?

Dr_EmrE

Kazasız belasız cezasız.. Gerçekten Çok orjinal duruyor :)

Bu arada mk1.ler bu sitenin demirbaşıdır :)

8) 8)
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

warlock

H.G aramıza arabanın ilk sahibi olman negüzel herşeyi ile dimdik tertemiz ayakta...  Araban 1,1cc 37kw/50PS... Kazasız belasız uzun yıllar binmen dileği ile...