6n polo hb göre cam üstü spoiler

Başlatan FIRTINA92, 22 Aralık 2010, 17:47:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FIRTINA92

arkadaşlar yazıldıgı gibi cam üstü spoıler çeşitleri nelerdır ....varsa herhangı sitede lınkını atarmısınz...hangı marka spoıler polo tam olur...hoş gösterır.....

cypruslee

valla arkadasim bend senin gibi kararsizdim. birtane cikma uno spoilr buldum.suanda boyada  cikinca resmini eklerim benc cok guzl duruyor
tavsiye ederim.

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

devreklim_67

kirmizidaki spoiler güzel bende ondan takiyorum takinca resimleri yüklerim..arkadaslar o stoplar 100 euro sifiri ben yeni aldim arabayi yavas yavas yapacaz insallah herkese iyi aksamlar

ThE_Unforgiven

sahibinden.com da var 300 lira gibi bir rakam istiyorlar stoplara..

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

Almasina alinirda benimkileride satmak gerek
ADK

deepblue

almasına alınırda altancım senınkıler satılmaz :D :D

ReDDeviL

Satarim
Abi nolcak ya ama zarar ederim
ADK

FIRTINA92

kırmızı polonun cam üstü spoılerınnın markası nedır bılen var mı....

onurc

spoılerınlerın markası olmaz genelde fıber dokme oldugu ıcın. bu araca gore hazır orjınal parcada uretılmıyor fazla da. arastırmak lazım . ama fazla fıyat bıcerler. spoıler takmaya gerek yok . spoılersız de guzel. ona para verecegıme ön tampon plakalıgı ıptal ederım
ok men 8) let s go   :halazn:

ThE_Unforgiven

Aksarayda sem tuning var onlar yaparlar büyük ihtimalle 100 tl gibi astar boyalı