Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
nam amortisör

nam amortisör

Başlatan alper19, 19 Aralık 2010, 00:44:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

merhaba arkadaslar yine bi soruyla geldim  :D
nam amortisör varmis ostimde amortisörleri sertlestiriyolarmis yayi isitip kisaltiyolarmis hic kullanan varmi buranin urunlerini
bi tanidigim var sanayici uzay kasa vectrasina yaptirmis hic problem yasamadim demisti bide sizden fikir aliyim dedim  :halazn:

onurc

nammıstaın sanıyorum . . istanbul maslaktada var . bız 2 aracımızda 7-8 cm kadar bastık . ve uzun sure kullandık . hıc bır sorun yasamadık . uzun yolda yaptık . en sert vırajlarada gırdık . kımse onermıyor ama. ben deneyıp kullanan bırısı olarak bı sorun yasamadık dıyebılırım cok sukur.
ok men 8) let s go   :halazn:

alper19

yok ankaradada nam diye bi yer var istanbulda maliyeti ne oldu biliyomusun

onurc

bız genelde pıyasanın 50-100 tl altında yaptırıyoruz tanıdık oldugu ıcın . normal fıyatı 300 350 gıbı bırsey olsa gerek .

alper19

bekledigimin ustundeymis fiyati ya

onurc

en ıyıs alcıaksın bı coılover takılcaksın kafana gore :)

alper19

orasi ole tabi ben kuzeni hurdaliga saliyim bi en iyisi :D

freeman

Alıntı yapılan: onurc - 19 Aralık 2010, 01:02:25
nammıstaın sanıyorum . . istanbul maslaktada var . bız 2 aracımızda 7-8 cm kadar bastık . ve uzun sure kullandık . hıc bır sorun yasamadık . uzun yolda yaptık . en sert vırajlarada gırdık . kımse onermıyor ama. ben deneyıp kullanan bırısı olarak bı sorun yasamadık dıyebılırım cok sukur.
aynı işlemi önceki aracımda yaptırmıştım, bende gayet memnundurm 3 seneye yakın kullandın hiç sorun yaşamadım eski kasa focustu ve 7cmye yakın inmişti araç, markalı yay fiyatına amortisörlerle birlikte yapmıştı o zaman fiyatları çok uygundur, ankaradaki için konuşuyorum zaten istanbuldaki ile kardeş diye bilyorum şaban ustayı.
Yalnız yayları ısıtmıyorlar farklı yay kullanıyorlar, bende vw yayları kullanmıştı şaban usta focusa.

suskun

ayanlar amortisör alper i tek geçerim ankarada
H.G WORKS

alper19

Alıntı yapılan: suskun81 - 19 Aralık 2010, 11:48:22
ayanlar amortisör alper i tek geçerim ankarada
sen hic yaptirdinmi hamit abi orda

suskun

evet en son örnek yasinin aracı
H.G WORKS

alper19

ne kadara mal oldu abi bi bilgin varmi

suskun

H.G WORKS

KOÇ:)

Bizde tipoyu 6-7 cm kadar bastık. Yaklaşık 2 senedir kullanıyoruz herhangi bir sıkıntı yaşamadık.