mk2 kapi fitilleri

Başlatan davut, 15 Aralık 2010, 16:04:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

arkdaslar golf2ler icin sifir kapi fitillerini nerden bulabilrim fiyatlari ne aralarda bigliniz varmi aceba

ilker_rr

     Aynı konuya ben değinecektim , bana da arka kapılar için lazım , yani cam fitilleri , arka cam fitilinden su alıyor , oraya dikkat etmek lazım , ben kapı fitillerinden alıyordur diye düşünüyordum ama cam fitilinden alıyor ve kapının altından akıtıyor suyu.
     Sonuç olarak ben de cam ve kapı fitillerini komple yenisiyle değiştireceğim , nereden temin edeceğimi bilen arkadaş varsa merakla bekliyorum... ( Golf 2 için orjinal 0 fitil )

olcaytuna

mkII GT syncro

5ani5 mk2

alllah kolaylık versin işiniz zorrrr:)
Exclusive Garage

VolBull

Alıntı yapılan: ilker_rr - 15 Aralık 2010, 17:27:03
     Aynı konuya ben değinecektim , bana da arka kapılar için lazım , yani cam fitilleri , arka cam fitilinden su alıyor , oraya dikkat etmek lazım , ben kapı fitillerinden alıyordur diye düşünüyordum ama cam fitilinden alıyor ve kapının altından akıtıyor suyu.
     Sonuç olarak ben de cam ve kapı fitillerini komple yenisiyle değiştireceğim , nereden temin edeceğimi bilen arkadaş varsa merakla bekliyorum... ( Golf 2 için orjinal 0 fitil )

Cam fitilleri için camcılarda kurumayan macun diye bişey var. Benim araba da ön camdan alıyodu su. Götürdüm, kurumayan macun uyguladı, şimdi hiç su almıyor.
Kapı fitili için sanıyorsam tofaş renault fitilleri uyabilir. Sormakta fayda var.

-35 KRL 53- -16 AV 332-
81 Scirocco Mk1 1.6 GL 87 Scirocco Mk2 1.8 GTi 92 BMW 318i

davut

:)  arkdaslar konu cam fitillerine döndü benim istedigim kapi fitilleri idi ama ebaya bi bakim pekde yabanci dilim yok ama nasil ıolacaksa :)

olcaytuna

şimdi, uydur kaydır uyarlama işlerine uzun ömürlü ne de tam istediğin sonucu verir. çıkmacılarda bunu fırsat bilip fahiş fiyat istemekten kendilerini alamıyorlar. malesef forumda da aynı durum var. daha geçenlerde biri golf2 tek tapı lastiklerini sorduğum da tek çıkmasısına 150 tl istedi, cevap bile vermedim. oysa ki ebay ve benzeri alış veriş sitelerindeki rakamlar kargo masraflarıyla bile bu arkadaşların  istediklerinin çok altında kalıyor. sadece kargoyu organize etmeniz yeterli. ha bu arada ebay.de de (almanya)  golf 2 ye bir çift çok temiz çıkma kapı lastiklerini 7 EUR' dan aldım. (+6eur almanya içi posta tuttu). sadece kargo/posta kısmını almanyada yaşayan bir tanıdıkla halledebilirsiniz.

davut arkadaş... sizde ebay almanya' da arama kısmına "golf 2 türdichtung" veya "golf 2 tür gummi" ve amerika da "golf 2 door seal" veya "golf 2 door rubber" diye aratırsanız bulma şansınız çok yüksek.
mkII GT syncro

nizam

yada hiç imkanın yok benimde yapacagım işi yapacaksın gidip 5 metre serum alacaksın kapı fitilini söküp içine geçireceksin kapı fitilini  geri takıp deneyeceksin bak nasıl oluyor :D

yada alamanca türkçe çeviri veya ingilizce türkçe çeviri kullanacaksın ebayden alıs veriş olacak olcayın dediği gibi
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE


ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

davut

nizam abi senin dedigini kamyonlarda yapiyoduk süper oluyoda yirtiklar var fitillerde o yüzden :) dur ben bi aratim bakalim ne cikacam:)

Mk1GTI

 Mk2 Fitilleri istanbulda bulunuyor. Biraz sertler ama en azından gerdirerek uygulanırsa sorun çıkarmaz sanırım. mk1 de baya kalındılar ama geçen ilkerin araçtaki yan sanayilere baktım okdar kalın değiller. Gerdirerek takılırsa ve menteşelerden biraz salınırsa orj yakın durumda takarsınız.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

OZGUR.K

İstanbul'da tam bir telefon veya adres var mı acaba?