direksyon yağı eksiltme

Başlatan sedatdali, 14 Aralık 2010, 09:27:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sedatdali

arkadaşlar bundan 2 hafta önce golfümden garip sesler geliyodu bende servisime gittim ustam abi direksiyon yağın bitmiş dedi ve ekledi ses kesildi ama sorun yine olabilir dedi normalde yag eksiltmiyomuş bi sorun olmadıkca. bugun yıne ses gelmeye başladı usta aracı bırakman lazım dedi tornaya felen gidicek kutu dedi ama benim çocuk yoktu bende sonra gelirim dedim ve çıktım size sorum neden yağ eksiltir direksyon kutusu. saygılar.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

sedatdali

direkseyonu çevirince sanki tekerler biyere sürter gibi ama yagına takveye yapılınca ses kesiliyo ve çok rahat donuyo.

ThE_Unforgiven

Keçelerden kaçırıyordur tamir takımı satılıyor sanırım onunla tamiri mümkün.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

sedatdali

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 14 Aralık 2010, 10:09:55
Keçelerden kaçırıyordur tamir takımı satılıyor sanırım onunla tamiri mümkün.
ustada öyle dedi tornaya gidicek dedi bunun maliyeti ne olur acaba bilginiz varmı bana parça alınmıcak dedi tornada halolur dedi.

ThE_Unforgiven

fiyat olarak neye çıkar bilmem ama keçeleri filan değiştiriyorlar diye biliyorum.Belkide sizin sorunuzu başka yerdendir diyecem ki başka bir tamir edilecek yer yok.. Boşluk varmı direksiyonda ?

sedatdali

direksyonda boluk yok yagını tamamlayınca super oluyada ses gelmeye başlıyınca can sıkıcı oluyoozellıkle sabah araba sogukken fena.
yedek parça olarak baktım ama keçe diye bir şeye rasgelemedim.

ThE_Unforgiven

sedatdali bir şu linki incelermisin aynı sorunu olan arkadaşımız yaptırmış maliyeti filan yazıyor

Golf 4 direksiyon kutusu ve pompası

htmetin

Direksiyon yağını ATF yağ iledeğiştirsek olurmu?
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

yesilkrt

Arkadaşlar ben de direksiyon yağını hiç değiştirmedim epeydir aklımda ama hep unutuyorum. nereden değiştiriliyor? hangi yağı almak gerekir?
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

nizam

aft olması lazım o yagı değiştiremiyebilirsin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

yesilkrt

Alıntı yapılan: nizam - 15 Aralık 2010, 14:59:52
aft olması lazım o yagı değiştiremiyebilirsin
sağol nizam. değiştirince direksiyon yumuşaklığında fark olur mu acaba?
MK-IV- Comfortline

nizam

Alıntı yapılan: yesilkrt - 15 Aralık 2010, 15:21:31
sağol nizam. değiştirince direksiyon yumuşaklığında fark olur mu acaba?

sonucta yagında bir ömrü var elbet bir farkı olru aklıma getirdin bende kontol edeyim kahverengi bir yag kalmıs içinde :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)