Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Zamlar,Birşey yapmalı !

Zamlar,Birşey yapmalı !

Başlatan ®oyal, 12 Aralık 2010, 09:12:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

®oyal

Temel'e gazeticiler sormus
"Son günlerde benzine gelen zamlara ne diyorsunuz?"
Temel "Valla benum icin fark etmez ben hep 50 Tl lik aliyorum"

Amacım kışkırtıcı ve art niyetli değildir.

Uyan Türkiye !

[IMG]http://img697.imageshack.us/img697/6901/fotoraf0342.jpg[/img]

ThE_Unforgiven

Sanırım eskişehirdeydi... Adamın biri minibüsünün arka camına "Ne mutlu Türküm Diyene" yazısı için ceza yemişti.Bu seferde bunları yapıştıranlara ceza kesin der devlet polise olur biter...
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Mk1GTI

Ceza gerekçesi karakterin ve pompanın pozisyonu o yüzden düşündürücü :D :D O yüzden burdaki logo daha mantıklı

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

®oyal

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 12 Aralık 2010, 10:41:20
Ceza gerekçesi karakterin ve pompanın pozisyonu o yüzden düşündürücü :D :D O yüzden burdaki logo daha mantıklı
?

Yakıta yapılan zamlar en basit cezadır.

Akaryakıttan kazık yiyoruz manasını çıkaramıyorsanız logoyu taşımayın.
???

ALPER.

Alıntı yapılan: boralp - 10 Aralık 2010, 10:42:25
24 aralıkta3 gün akaryakıt almama protestosu varmış sanırım konuyla alakalı linkler FAHİŞ AKARYAKIT FİYATLARINA DUR! Desteklenmeyen Tarayıcı | Facebook

diğer konuda da yazmıştım abi, haftaya cumadan itibaren 3 günlük akaryakıt almama protestosu var, birçok forum organize olmuş, biz de duyarsız kalmayalım ayrıca: PahaliBenzineHayir.com - Dünyanın en pahalı benzinini kullanmak istemiyoruz!

GolfMk1Cabrio

Hemen bir tane çıkartıyorum ve arka cama yapıştırıyorum bu arada bu vosvosun MK1 oplanı yok mu ya  ::)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: ®oyal - 12 Aralık 2010, 10:49:41
Yakıta yapılan zamlar en basit cezadır.

Akaryakıttan kazık yiyoruz manasını çıkaramıyorsanız logoyu taşımayın.
???

Sabah sabah tersinden kalktın sanırım ben diyorum ankara sen diyosun g..kara.. Logonun manasını sanırım 5 yaşındaki çocukta anlayabilir biz ceza konusunda daha tedbirli davranalım diyoruz.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mk1GTI

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 12 Aralık 2010, 11:13:16
Hemen bir tane çıkartıyorum ve arka cama yapıştırıyorum bu arada bu vosvosun MK1 oplanı yok mu ya  ::)

burdaki başlıkta var
Bu Gece Motorin ve Benzine ZAM Var 07.12.2010

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 12 Aralık 2010, 11:16:43
Sabah sabah tersinden kalktın sanırım ben diyorum ankara sen diyosun g..kara.. Logonun manasını sanırım 5 yaşındaki çocukta anlayabilir biz ceza konusunda daha tedbirli davranalım diyoruz.
ben yapıştırmayı düşünüyorum..

®oyal

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 12 Aralık 2010, 11:16:43

Haklısın tersimden kalktım.Kusura bakma.. ;)

Ceza konusunda ise yapıştırmadan ziyade yazıcıdan çıktı alıp pvc içinde araçta bulundura biliriz.

ahmancar

Mancarlar Torna