Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
1.6 dizel üst kapak lazım

1.6 dizel üst kapak lazım

Başlatan xeon55, 07 Aralık 2010, 11:30:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

xeon55

slm arkadaşlar.abiler formumuza kazandırılmak üzere dizel MK1'imiz için 1.6 dizel üst kapak lazım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

alpers3

nizam

sıfır mevcuttur imkan yok diyorsan çıkma bulunur
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

xeon55

hocam sıfırı ne kadar çıkması ne kadar bu arada  araç düz dizel  tek kanal olması lazım

mami6848

500 diyolardı boş kapak aksarayda.... Temiz çıkmasını da o fiyatlara veriyolar ama ben daha önce araştrdıgımda samsunda biri vardı adam var demişti ama unuttum kimdi...

nizam

ben benim mk2 ye 450 lira verdim sıfır aldım

otomekanik ali abi  sitede numarası var sor varsa elinde parayı karttan veya havale ile geç tamam öbür gün elinde

Yunus EMRE

xeon55

Alıntı yapılan: mami6848 - 07 Aralık 2010, 11:49:50
500 diyolardı boş kapak aksarayda.... Temiz çıkmasını da o fiyatlara veriyolar ama ben daha önce araştrdıgımda samsunda biri vardı adam var demişti ama unuttum kimdi...
samsunda olan kişinini adı uğurmu yoksa oto mertmiydi kardeşim

Mk1GTI

Dizelde sıfır almaya bakın çıkmasına çok fazla güven olmaz.. Çıkmalar dolu gelir ama gende karar sizin.. Motor sesi için çift yağlama kanallısı tavsiye edilir ama çift kanalında çatlaması çok kolaydır buna göre hareket edin..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

xeon55

bilginize başvurmak istedim ben bi silindir kapağı buldum sıfır orjinal alman malı diyo ama bi bakarsanız linke memnun olurum

http://www.otoparcasepeti.com/?urun-15174-Golf-1600-Dizel--Silindir-Kapak--ORJiNAL-ALMAN-MALI-1979-1990.html

Mk1GTI

Burcan ticaret bahattin abi.. Telefonları yazıyor bi ara tam net bilgi ver ona göre baksın bide forumdan olduğunu söyle daha yardımcı olurve indirim yapar.
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

xeon55

erşan abi çok sağol bubahhattin abini numarasını nereden bulacam ben   :-\ çok şey istiyorum heralde  :-[ vasra elinizde numarasını verebilirmisiniz yada nerden bulacam

Mk1GTI

Verdiğin linkte sağ tarafta işte numarası :) O site burcan tic sitesi.

nizam

benim aldıgım ile aynı marka galiba ben 450 aldım farklı olabilir ama  :-\

Yunus EMRE

xeon55

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 07 Aralık 2010, 16:51:29
Verdiğin linkte sağ tarafta işte numarası :) O site burcan tic sitesi.
heee  ;D tamam ben bi arayımda sorayım bakalım ne olacak