triger değişimi + 150.binkm bakımı(fiyat bilgisi isteyenlere)

Baþlatan yesilkrt, 06 Aralýk 2010, 00:36:00

« önceki - sonraki »

yesilkrt

eksantrik kayışı(triger kayışı) :                               39.93
gergi makarası(rulman)          :                               75.53
V kayışı                                   :                               33.55
yaÄŸ filtresi                             :                                9.12
buji                                        :                                32.71
hava filtre elemanı                :                                 19.79
yakıt filtresi                           :                                 12.53
mikro filtre                             :                                 32.17
10w 40 sentetik yaÄŸ             :                                 91.60
karter tapası                         :                                 2.53
cam suyu                              :                                  2.31

bütün bunlar için işçilik          :                                350 TL
parça + işçilik  toplam           :                                 700 TL    %20 indirimle toplam 560 TL

fiyatlara KDV dahil

Sadece tiger kayışı, gergi makarası (rulman) değiştirmek isterseniz:
parça : 150 TL     işçilik 200 TL toplam 350 TL %20 indirimle 280 TL
MK-IV- Comfortline

buyukvardar

BLaCk_VWoLf

devirdaim pompası ve diÄŸer gergi rulmanları deÄŸiÅŸmedi mi? yaÄŸ ücreti de baya pahalı geldi bana  ???

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

yesilkrt

Alýntý yapýlan: SeCeo - 06 Aralýk 2010, 01:30:21
devirdaim pompası ve diÄŸer gergi rulmanları deÄŸiÅŸmedi mi? yaÄŸ ücreti de baya pahalı geldi bana  ???
bilmiyorum artık yetkili servis sonuçta biliyordur ne gerektiğini..
MK-IV- Comfortline

yesilkrt

Alýntý yapýlan: SeCeo - 06 Aralýk 2010, 01:30:21
evet yağ ücreti pahalı
MK-IV- Comfortline

R-Line

bazı parçalar gerek görüldüğü takdirde değiştirilir, olması gerekende budur zaten.
parça fiyatları uygun %20 indirimli zaten.
yağda normal, indirimle 73 liraya falan geliyor 4,5lt yağ koyuyorlar sonuçta.

normal olmayan tek ÅŸey işçilik ücreti, aşırı pahalı.  ;)
ama sağda solda ne olduğu belli olmayan adamlara aracı kurcalatmaktansa servise yaptırmak daha iyi.
en azından yapılan işlemler garanti kapsamında. :)

BLaCk_VWoLf

yağ normal mi? castrol dışarıda 55 TL ve bu filtrelerde dışarıda %50 daha ucuz.
Servis zaten bu garantiyi verdiği ve doğuştan alamadığı kar marjını işçilik ile araç sahiplerine yansıtarak çıkartmaya çalıştığı için bu fiyatlar böyle :bekleriz:

Bradley

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

yesilkrt

Alýntý yapýlan: MK-IV 35 - 06 Aralýk 2010, 11:42:41
bazı parçalar gerek görüldüğü takdirde değiştirilir, olması gerekende budur zaten.
parça fiyatları uygun %20 indirimli zaten.
yağda normal, indirimle 73 liraya falan geliyor 4,5lt yağ koyuyorlar sonuçta.

normal olmayan tek ÅŸey işçilik ücreti, aşırı pahalı.  ;)
ama sağda solda ne olduğu belli olmayan adamlara aracı kurcalatmaktansa servise yaptırmak daha iyi.
en azından yapılan işlemler garanti kapsamında. :)
parça fiyatları uygun bence de pahalı gelmedi. yalnız yaÄŸ ücreti 75 TL olsa da pahalı 4lt castrol magnetec dışarda 50TL.(metro alışveriÅŸ merkezinde gördüm.) İşçilik de çok pahalı ama bu triger deÄŸiÅŸimi olduÄŸu için dışarıya güvenemiyor insan. iÅŸin ucunda motoru kucaklamak var. Ayrıca özel servise de fiyat  sordum. özel serviste ücret neredeyse iki katıydı. Aynı iÅŸlemler için 900 TL istediler. Sadece işçiliÄŸe 400 istediler.
MK-IV- Comfortline

BLaCk_VWoLf

Alýntý yapýlan: yesilkrt - 06 Aralýk 2010, 12:50:37
parça fiyatları uygun bence de pahalı gelmedi. yalnız yaÄŸ ücreti 75 TL olsa da pahalı 4lt castrol magnetec dışarda 50TL.(metro alışveriÅŸ merkezinde gördüm.) İşçilik de çok pahalı ama bu triger deÄŸiÅŸimi olduÄŸu için dışarıya güvenemiyor insan. iÅŸin ucunda motoru kucaklamak var. Ayrıca özel servise de fiyat  sordum. özel serviste ücret neredeyse iki katıydı. Aynı iÅŸlemler için 900 TL istediler. Sadece işçiliÄŸe 400 istediler.

fiyat dışarıya göre gayet normal bazı parçalar dışında tabi  :) ama toplam fiyat özel servis e göre çok fark yok bende fiyat aldım ikisindende 200 tl civarı oynuyor 200 tl içinde riske girmeye gerek yok Allah korusun önemli parçalar sonuçta.

Güle güle kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim  ;)

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

golf2001

yesilkrt kardeş güle güle kullan
allah kazasız belasız kullanım nasip etsin.