Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Keskin KT5

Keskin KT5

Başlatan SeyitE, 03 Aralık 2010, 12:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

yani aldığım bmw marka aracımın üzerindeki 17" jantları satıyorum lastikler yaklaşık 1 aylık jantların bijon kapakları değişmesi lazım çiziklerden dolayı jantlardada o kadar çok çizik flan yoktur fiyat olarak (Jant + Lastik) 950 lira düşünüyorum. jantları satmaktaki sebebim Borbet jant istediğimden dolayıdır.

cavanozz

seyit bari sen yapma.. ortalık borbetli bmw ve doğandan geçilmiyor..  daha farklı ofsetli jantlar öneririm tabiki karar senin  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

SeyitE

ya aslında kararsızım bbs rs la borbet arasında ama bu arabayada en çok borbet yakışıyor haksız mıyım ?

cavanozz

öle öle yakışıyor ama çok bilindik olmaya başladı.. benim görüşüm biraz farklı olması lazım.. mesela borbetli bir bmw görsem bir daha dönüp bakmam  :p
yeni yine yeniden..!! 8)

STAK67

üstündeki jantlar borbetten daha iyi bence ortalık malı e30lar gibi olmasın bbs bulabilrsen bol ofsetli bi bbs tak

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 05 Aralık 2010, 10:51:20
üstündeki jantlar borbetten daha iyi bence ortalık malı e30lar gibi olmasın bbs bulabilrsen bol ofsetli bi bbs tak
Bulablirsen full ofset BBS RS kromlu ama olmadı göbeksiz Alman malı Borbet :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???