Keskin KT5

Başlatan SeyitE, 03 Aralık 2010, 12:23:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SeyitE

yani aldığım bmw marka aracımın üzerindeki 17" jantları satıyorum lastikler yaklaşık 1 aylık jantların bijon kapakları değişmesi lazım çiziklerden dolayı jantlardada o kadar çok çizik flan yoktur fiyat olarak (Jant + Lastik) 950 lira düşünüyorum. jantları satmaktaki sebebim Borbet jant istediğimden dolayıdır.

cavanozz

seyit bari sen yapma.. ortalık borbetli bmw ve doğandan geçilmiyor..  daha farklı ofsetli jantlar öneririm tabiki karar senin  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

SeyitE

ya aslında kararsızım bbs rs la borbet arasında ama bu arabayada en çok borbet yakışıyor haksız mıyım ?

cavanozz

öle öle yakışıyor ama çok bilindik olmaya başladı.. benim görüşüm biraz farklı olması lazım.. mesela borbetli bir bmw görsem bir daha dönüp bakmam  :p
yeni yine yeniden..!! 8)

STAK67

üstündeki jantlar borbetten daha iyi bence ortalık malı e30lar gibi olmasın bbs bulabilrsen bol ofsetli bi bbs tak

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: STAK67 - 05 Aralık 2010, 10:51:20
üstündeki jantlar borbetten daha iyi bence ortalık malı e30lar gibi olmasın bbs bulabilrsen bol ofsetli bi bbs tak
Bulablirsen full ofset BBS RS kromlu ama olmadı göbeksiz Alman malı Borbet :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???