2010 mk6 1.4TSI'ye mk6 GTI tamponları uyar mı.?

Başlatan CooL, 01 Aralık 2010, 19:33:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CooL

Merhaba arkadaşlar ben'de vw araçlarına hastayım..yakın zaman bir tane araç alıcaz kafamdaki araç mk6 fakat mk6nın ön tampon hoşuma gitimiyor sisleri falan ama GTI kiler kenearda ve güzel bir duruşu var sizce tampon boyutları aynımıdır...
A.Gökçebaş

onurc

kasa aynı oldugu muddetce problem yok dıye dusunuyorum. sonucta 2 sıde golf . bız leona cupra tamponunu dırek takmıstık sorunsuz. buda takılıodur heralde :D takılmazsa komık olur zaten
ok men 8) let s go   :halazn:

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

betazom

bütün mesele kasanın aynı olması. adamlar sadece dışını değiştiriyorlar. şasede değişiklik yapmak fabrikalar için çok külfetlidir.mesela ekstra bi delik için bütün kalıp değişir.mantık bu. dediğin tampon on numara olur.

ReDDeviL

ADK

onurc

yalnız o tampon 2-3 mılyardan aşağı degıldır bunu bastan soylıyeyım :) fıbercıler yapıyomu onu da bılmıyorum . orjınal plastık tamponlar hele kı gtı. cupra . r tarzı fabrıka cıkıs aracların tamponları cok pahalı oulyor.

ReDDeviL

Kesinlikle ben vw nin etkinliginde golf R a bindim anlatilmaz yasanir diyorum ;D ;D tamponu falanda harika  fiyati bencede pahalidir
ADK

onurc

su anda golf r ı gerıde bırakbılcek duzeydeyız  :))

ReDDeviL

ADK

onurc

ReDDeviL

ADK

R-Line

leonu yükledik, golfr ı geride bırakabiliriz diyor.  ;)

ReDDeviL

Anladum simdi leon cuprami var sizde tam gucunu bilmiyorum ama
Golf r 2.0 255hp
ADK

ThE_Unforgiven

Onurun bahsettiği leon da 293 hp filan veriyor sanırı m tekerlekte.... Tork ta  400 n/m filan sanırım :) 2,0 TFsi
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ