Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ankara Buluşması ? - Sayfa 5

Ankara Buluşması ?

Başlatan baki çelik, 29 Kasım 2010, 17:38:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

valla arkadaşlar ben konvoya sonradan dahil olucam sanırım. Cumartesi günü misafirim geliyor pazar öğlen otobüse bindirecem ondan sonra akarım yanınıza  ;)

ALPER.

Alıntı yapılan: freegane - 30 Kasım 2010, 23:07:57
valla arkadaşlar ben konvoya sonradan dahil olucam sanırım. Cumartesi günü misafirim geliyor pazar öğlen otobüse bindirecem ondan sonra akarım yanınıza  ;)

mode xl cimi var ne?  ::)

atego

A City çok kalabalık olmaz mı sizce? Nefes alınmıyor hafta sonları orada :) Bir aksilik olmazsa ben de gelmeyi planlıyorum. Bir de 10.30 değilde 12-13 arası olsa :D

baki çelik

amma tembelmişiniz heeeeee  :bekleriz: tamam en son 11 olsun o zaman... ben evli barklı adamım, zaten hanım kıllanıyo nereye pazar pazar diye  ;D   hakkaten yav eşini alacak olan varsa haber versin ben hanım köylüyüm arkadaş eşimi de getireyim yoksa hatun beni salmayabilir zaten araba onun  ::)  valla Hamit'e dedim bakalım yengemi getir diye bizimki gelecem diye tutturursa canı sıkılmaz en azından ...

atego

Alıntı yapılan: baki çelik - 01 Aralık 2010, 08:24:59
hakkaten yav eşini alacak olan varsa haber versin ben hanım köylüyüm arkadaş eşimi de getireyim yoksa hatun beni salmayabilir zaten araba onun  ::)  valla Hamit'e dedim bakalım yengemi getir diye bizimki gelecem diye tutturursa canı sıkılmaz en azından ...

Çalışmasa bende getirirdim maalesef çalışıyor :(

suskun

bakiiiiiiiiiiiiiiiiii bizim oğlan buluşma olacağını duymuş bu sabah saat 7 de dünyaya geldi ;D ;D ;D ;D
ama pazar günü ne yapar eder uğrarım
H.G WORKS

ReDDeviL

Oo allah anali babali buyutsun hayirli olsun
ADK

nizam

Alıntı yapılan: suskun81 - 02 Aralık 2010, 15:01:37
bakiiiiiiiiiiiiiiiiii bizim oğlan buluşma olacağını duymuş bu sabah saat 7 de dünyaya geldi ;D ;D ;D ;D

abi tekrardan hayırlı olsun

agzı kulaklarında dolasan biri varsa ankarada oda hamit abidir :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

baki çelik

kardeş Allah analı-babalı büyütsün Allah rızkını daim etsin, devlete millete yararlı bir evlat yetiştirmen dileğiyle  :sevgi:

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 02 Aralık 2010, 15:01:37
Allah anali babali buyutsun nizam darisi basimiza:)

suskun

allah razı olsun hepinizden saolun :sevgi: ;D
H.G WORKS

freegane

Allah bağışlasın Hamit kardeşim Allah analı babalı büyütsünı

suskun

Alıntı yapılan: freegane - 02 Aralık 2010, 18:08:34
Allah bağışlasın Hamit kardeşim Allah analı babalı büyütsünı
saol gani kardeşim amin
H.G WORKS

ccc_mk1

Alıntı yapılan: alpers3 - 02 Aralık 2010, 16:44:08
Allah anali babali buyutsun nizam darisi basimiza:)
nizam değil hamit   :D