06 NG 439 MK2 // AMG 9 Ofset Jantlarıyla güncel fotoğrafları...

Başlatan yassinn, 28 Kasım 2010, 03:45:00

« önceki - sonraki »

yassinn

sağol kardeşim  sisleri buldum ama biri hella golf 2 diğeri farklı golf 3 veya vento sisi olması lazım arıyorum sisleri zaten inşallah yavaş yavaş bütün eksikleri gideriyorum  :) :) gtı değil kardeş 1.6  fakat motor üstünde değişik projelerim var yılbaşının geçmesini bekliyorum 1 ocaktan sonra motor no. kalkıyormuş diye biliyorum o zaman bi gtı yada g60 motoru koycam inşallah  :D :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: yassinn - 28 Kasım 2010, 22:16:35
sağol kardeşim  sisleri buldum ama biri hella golf 2 diğeri farklı golf 3 veya vento sisi olması lazım arıyorum sisleri zaten inşallah yavaş yavaş bütün eksikleri gideriyorum  :) :) gtı değil kardeş 1.6  fakat motor üstünde değişik projelerim var yılbaşının geçmesini bekliyorum 1 ocaktan sonra motor no. kalkıyormuş diye biliyorum o zaman bi gtı yada g60 motoru koycam inşallah  :D :D
GTI tamamda G60 biraz uğraştırı benden söylemesi ama olursa 10 numero olur  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

yassinn

g60 daha sağlam diye biliodum ben kardeş ne bakımdan uğraştırır ....

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: yassinn - 29 Kasım 2010, 18:24:21
g60 daha sağlam diye biliodum ben kardeş ne bakımdan uğraştırır ....
G60 tabikide daha sağlam ama parça bulma konusunda sıkıntı çekersin babında söledim ben  :)

cavanozz

yasin, araban gerçekten çok güzel inanıyorum ki her gören imreniyordur...    allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

ReDDeviL

ADK

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

yassinn

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 29 Kasım 2010, 18:28:30
G60 tabikide daha sağlam ama parça bulma konusunda sıkıntı çekersin babında söledim ben  :)
anladım kardeşim o zaman gtı ye bakacaz biz  ;)

yassinn

Alıntı yapılan: cavanozz - 29 Kasım 2010, 18:57:15
yasin, araban gerçekten çok güzel inanıyorum ki her gören imreniyordur...    allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin  :saygılar
teşekkür edrim can o güzel yorum ve dileklerin için senden de allah razı olsun elimden geldiği kadar uğraşıyorum ama şunu bil bu arabanın her köşesnde ayrı bi emeğim var zevk alıyorum uğraşmaktan  :D :D daha kafamda birçok proje var yapmak istediğim zamanla hepsi de gerçekleşecek birader ...

yassinn

GolfMk1Cabrio

Valla nazarım değicek diye çok korkuyorum ama emin ol Maşallah'ımı eksik etmiyorum  :sevgi:

yassinn

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 30 Kasım 2010, 11:56:03
Valla nazarım değicek diye çok korkuyorum ama emin ol Maşallah'ımı eksik etmiyorum  :sevgi:
vw severlerin nazarı değmez kardeş ;D ;D

ccc_mk1

Alıntı yapılan: yassinn - 30 Kasım 2010, 11:28:43
anladım kardeşim o zaman gtı ye bakacaz biz  ;)
charger haricinde parça sıkıntın olmaz abi korkma.diğer 8v makinalarla çoğu parçası aynı g60 atabilirsen düşünme derim.
bu arada koca bi MAŞALLAH... fovorimsin mk2 de...zevkli adamsın vesselam  :D