merkezi kilit pompası

Başlatan eemmree, 26 Kasım 2010, 22:09:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

eemmree

arkadaşlar aracım 98 model hb polo. merkezi kilit pompası yok aracımda. sıfırı ya da varsa bildiğiniz 2. el fiyatları nelerdir acaba ve ist anadolu yakasında nerelerden bulabiliriz. teşekkürler şimdidien.
dedilerki gam giderir, çok bade içtim sensiz.

onurc

oto2000 var anadolu yakasında . netten numarasına ulasabılırsın . yada maslak üçel oto şiddetle tavsiye ederım . aradıgım butun parcaları ordan bulabılıyorum. tavsıye ederım
ok men 8) let s go   :halazn:

Ouzoo

Çıkmasını 100-150 lira civarında alabilirsin.
Avrupa yakası ikitelli Atatürk sanayide polocu Osman ve muadili bi dünya yer var bulabileceğin. Anadolu yakasında Onur'un dediği gibi oto 2000
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

deepblue

Bostancı sanayi sitesi girişinde fave oto var,yıne bostancı sanayıde ucel var maslaktakının subesı...

relaxizmir

Eğer mevzusu olan şey merkezi kilit pompası ise sahibinden.com'dan aldım ben.75 TL  ;)
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

eemmree

sağolun arkadaşlar... bu sahibinden.com'dan aldığın merkezi kilit pompasından memnun musun peki bi sıkıntı yaratır mı acaba? bi tarafta çıkması 150 lira iken sen 75 liraya almışsın?
dedilerki gam giderir, çok bade içtim sensiz.

relaxizmir

Benim aldığım adam zaten çıkmacıymış.Açıkçası bugüne kadar hiç problem yaşatmadı ancak ben aracıma sadece hafta sonları biniyorum o da ayrı konu tabi.Yani kullanım sıklığında durum ne olur bilemem.Sonuçta 2. el alıyorsun.Garanti vermez kimse.Alırken içini açıp oksitlenme varmı diye bak ama.Varsa aynen kargoya iade et.Yoksa problem yaşatabilir sana.
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!