Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 100

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cnr_mk1

hoşgeldin altan...güzel ve keyifli geçmiş bursa gezintin..pederin aracında sonu 28 hee  ;) :) :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 12 Haziran 2011, 18:06:37
hoşgeldin altan...güzel ve keyifli geçmiş bursa gezintin..pederin aracında sonu 28 hee  ;) :) :)
hoşbulduk canerim , evet keyifliydi kardesim degisiklik oldu guzel oldu , aynen kardesim 28 tabi iyi dikkat etmissin kan cekio tabi dimi ;) ;)
ADK

gültekin77

Jantlar güzel olmuş yakışmış gerçekten Altan, :tamamdir
Bursa gezin de baya tuzlu geçmiş yalnız. :D
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: gültekin77 - 12 Haziran 2011, 21:15:21
Jantlar güzel olmuş yakışmış gerçekten Altan, :tamamdir
Bursa gezin de baya tuzlu geçmiş yalnız. :D
Teşekür ederim gerçekten güzel oldu  :) bu daha size yansıttıgım rakam istanbulu pahalı sanardık bune arkadaş her gırıdgım yerde 4 lira otopark parası verdim oydu buydu derken baya bir tuzlu geçti sağlık olsun ;D
ADK

gültekin77

Aynen,
Otopark meselesi benimde çok canımı sıkıyordu Bursa'dayken,belediye heryeri otopark yaptı,bazen birgün içinde 2-3 yerde park parası ödüyordum. :p
Yalnız bildiğim kadarıyla 1 saat içerisinde başka bir parkta duracaksan ikinci park ücretini ödemiyorsun diye biliyorum,sormak lazım.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ReDDeviL

valla abi bilmediğimizden yanımızdada kız arkımız olunca düşünmeden vakit geçmesin diye çat çat verdik paralarıda koydu yani :D
ADK

GolfMk1Cabrio

Eve salim döndüğünüze sevindim ben inanki çok ama çok eğlendim düşündüğümdende iyi çıktın Altan abi muhabbet konusunda bizimde kendimize göre bi crazyliğimiz var fotolar çok güzel olmuş  :tamamdir Bursa'ya gelen beni bulsun  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Ayıp ettin gökhan yinede vaktimiz kısıtlıydı yoksa dahada güzel şeyler yapardık olsun bende çok güzel vakit geçirdim kardeşim istanbula gelince takıl bana hayatını yaşa sende  :D fotolarıda acele çektik ama olsun güzel ;D araban ın maşallahı var değerini bil satma falan duymim sakın  :bekleriz: ;D
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 12 Haziran 2011, 23:12:10
Ayıp ettin gökhan yinede vaktimiz kısıtlıydı yoksa dahada güzel şeyler yapardık olsun bende çok güzel vakit geçirdim kardeşim istanbula gelince takıl bana hayatını yaşa sende  :D fotolarıda acele çektik ama olsun güzel ;D araban ın maşallahı var değerini bil satma falan duymim sakın  :bekleriz: ;D
Bak büyük konuşma yarın öbürgün atlar gelirim :D İnsan kızını satar mı ya o benim ilk göz ağrım onun beni benimde onu bırakmaya hiiiç niyetim yok  :sevgi:

ReDDeviL

Herkes fark yaratmaya calisir senin araban zaten farki orjinal haliyle yaratiyor :tamamdir :tamamdir
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 13 Haziran 2011, 11:36:33
Herkes fark yaratmaya calisir senin araban zaten farki orjinal haliyle yaratiyor :tamamdir :tamamdir
Bak bu face yazılır işte :D Beğendiysen ne mutlu abi BBBye benim kızla gelmeyi çok istemiştim kısmet değilmiş ama yinede ordayız sen gelicek misin Erkan'ın olayına mı gidiceksin ?

ReDDeviL

Yaz yaz ;D Sana anlattigim gibi gökhanim buyuk ihtimal erkanin olayina gidicem yalniz birakmamak
Lazim onemli bir gun ;)
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 13 Haziran 2011, 12:22:13
Yaz yaz ;D Sana anlattigim gibi gökhanim buyuk ihtimal erkanin olayina gidicem yalniz birakmamak
Lazim onemli bir gun ;)
Önemli gün tabi abi sen biladerini yalnız bırakma biz kısmetse orda olucaz  :halazn:

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 13 Haziran 2011, 16:25:03
Önemli gün tabi abi sen biladerini yalnız bırakma biz kısmetse orda olucaz  :halazn:
Kismet gokhan yoksa keyif adamiyim
Canim skilir basar gelirim bursaya, cok isterdm o ortamda olmayi gayetde eglenceli gecerdi :-\
ADK