Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 103

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Telefondan giriorum ya resimde bir an kirmizi arabayi görunce senle karistirdim heralde ;D
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 01 Temmuz 2011, 03:28:41
Telefondan giriorum ya resimde bir an kirmizi arabayi görunce senle karistirdim heralde ;D
her kırmızıyı ben mi sanıyosun bakim...? şaka bitarafa bende şaşırdım benim sucum yokki dedim kendi kendime  :D

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

ReDDeviL

ADK

atego

Kanka uğur böceği diyon, hani siyah benekleri arabanın :D Ciddiyim değişik bir şey olur  ;D

ReDDeviL

kanka istersen içeri çakarlarıda takaladım  geceleri giderken ses sistemiyle bütünlük sağlasın pavyon şekli  :D
ADK

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 02 Temmuz 2011, 07:47:58
Videoyu facede izledim Maşallah çok güzel olmuş yaaa  :sevgi:
Saol gökhanim :tamamdir arabanin uzerine satilik degildir diye yazi asicam parkettigim
Yerde arabanin yaninda cevresindeysem muhakkak birileri cikiyo kac model bu iste satilikmi satiosan hemen alalim demeye kesin alirlar anasini satim ;D laf olsun
ADK

ReDDeviL

uzun zamandır online değilim diye yoklugumuz unutulmasın  :D bu yaz geziyorum valla , altınoluk ,balıkesirden sonra şimdi sinop tayım burdan giresuna geçicem ordan istanbula saygılar vwtr.net :tamamdir
ADK

suskun

vayy altanım gez gez en iyisini sen yapıyosun valla bol bol oksijen al  :tamamdir
H.G WORKS

cnr_mk1

ohhhh süper valla yerinde olaydım keşke altan...giresuna giderken bagaja benide sıkıştır  :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: suskun81 - 15 Temmuz 2011, 22:06:18
vayy altanım gez gez en iyisini sen yapıyosun valla bol bol oksijen al  :tamamdir
Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 16 Temmuz 2011, 01:27:50
ohhhh süper valla yerinde olaydım keşke altan...giresuna giderken bagaja benide sıkıştır  :)
Saol hamit abi bu seneyi tatile ayırıyım dedim  :) giresuna geldim şuıan caner  ;D
ADK

cnr_mk1

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 18 Temmuz 2011, 18:13:31
Saol hamit abi bu seneyi tatile ayırıyım dedim  :) giresuna geldim şuıan caner  ;D
yaww dedem rahatsız hastanede yatıyo şekerden dolayı.onunla ilgileniyorum.bende gitmeyi planlıyordum ama yapacak bişey yok sağlık sonucta.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 18 Temmuz 2011, 20:53:08
yaww dedem rahatsız hastanede yatıyo şekerden dolayı.onunla ilgileniyorum.bende gitmeyi planlıyordum ama yapacak bişey yok sağlık sonucta.
tabiki kardeşim, geçmiş olsun Allah şifa versin benim dedede şeker hastası kendisine dikkat etmesi gerekli bu arada bugun istanbula indim caner gene burdayım değişik organizasyonlarla yolumuza devam edelim Hamit abim nerelerdesin ;D
ADK