Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 91

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 24 Nisan 2011, 19:56:48
Bende halimden memlunum ama
Bazi seylere cok erken sahip olmak kotu bence cok isteyip ugrasip sahip olunca gayretle guzel olup tadi cikiyo degeri anlasiliyor
Aynen öyle  :) Ben çok merak ediyorum 325-330-750 motorlu BMW'lerle bütün gün gezen genç çocukların babaları ne iş yapıyor  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

Formula 1 den aradilar otoparkda gorev vermisler bana  cumartesi toplantiya cagirdilar bakalim  f1 yarisina yakin olmak icin katildim umarim zevkli olur 8)
ADK

SNCKTR

ruhsatı guncellestırmek ıcın gıttıgımde onumdekı adam eskı araba aldı dıye bana mırıldanıyordu dedım kac model 2004 dedı sadece sag elımdekı ruhsatı gosterdım adam M.S 1981 modelı gorunce onune dondu  ;D ;D

ReDDeviL

İnsanlat haline sukretsin bencede  :D
ADK

ReDDeviL

Haftada 3 gun otelde calisiyoruz , ya takim elbise ile arabadan inince hic bagdasmiyor    :D
ADK

atego

white quattro

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 28 Nisan 2011, 20:59:30
Formula 1 den aradilar otoparkda gorev vermisler bana  cumartesi toplantiya cagirdilar bakalim  f1 yarisina yakin olmak icin katildim umarim zevkli olur 8)

:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:
quattro

ReDDeviL

Alıntı yapılan: atego - 03 Mayıs 2011, 00:53:37
Arabadan inince giy sende :D
ole
Bir ortam olmuyo kanka mecbir giymem gerekiyo arabadan inince bakio millet ne alaka falan :D
ADK

brkdmr38

Mercedes 500 Sel Verelim abi Ozaman takım elbise ile bağdaştırırlar
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

ReDDeviL

ADK

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

ReDDeviL

ADK

brkdmr38

Olmuşken istediğin renk olsun abi :)