Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 45

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

yoksa yapmam seviyorum jantlarımı çok yakışıyor
ADK

ReDDeviL

ADK

d3n1s

onurc

Dun altan abıyle jant baktık . spoon jant vardı cakma. advantı racıng ısmınde. tek parmakla kalkıyodu jant. cok hafıftı . 15". 700 lıra ıstedı . jant acayıp hosuma gıttı. ama dandıktır kesın :)
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: onurc - 19 Ocak 2011, 23:08:03
Dun altan abıyle jant baktık . spoon jant vardı cakma. advantı racıng ısmınde. tek parmakla kalkıyodu jant. cok hafıftı . 15". 700 lıra ıstedı . jant acayıp hosuma gıttı. ama dandıktır kesın :)
valla güzeldi jant gerçekten , bende ofsetli beğendim bir kaç tane sürtme yapar dedi işlem lazım falan filan işlemlere gelemem ben  ;D
ADK

d3n1s

hondacı mısın olum bi karar ver, turuncu sinyallerden sonra şimdi de spoon jant beğendin, Allah sonunu hayır etsin ;D

ThE_Unforgiven

o benim favori jantım ayrıca fiyatı 600 size kaktırma fiyat verömişler :D Bence poloya yakışacak en iyi jant zaten ben bişey yapacak olsam o jantları alırım kesin ;) JDM stikli ama olsun :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

Yok be abım . gormustum bı tane. german seklını bırak jant hakkaten german speclerden anlamayanlar ıcın 1 e 1 . şahsen ben alır mıyım . almam tabı kı . ustunde orjınal bbs lerı var yeter bana :) onlarla bı cukura gır dırek yamulur zaten.

ThE_Unforgiven

onurc

ThE_Unforgiven

Asıl sen kimsin :P Bence poloya on numara olacak jant ben sana daha iki ay önce demiştim bunlardan alıcam diye ofset çıtırdan var sürtme vs deridiyok. Şekil itibariyle güzel hafif... BBS RM alamıcamıza göre :D

ReDDeviL

jantı bende beğendim ama kalite konularında pek yorum yapamam jant kültürüm ve ses  sistemi kültürüm biraz düşük , ama dış görürüm olarak beğendim , ama bbs her zaman  :tamamdir
ADK