Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 48

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

aynen olmadı stob falanda almam bu beni tatmin etti arabayı alalı 1 ,5 sene oldu alır almaz arka stobları değiştirdiğim için bu halini unutmuşum arabamın , olmadı ses sistemini yaparım stob almazsam , bakarsın angellarıda satarım orjin far takarım benim sağ solum belli olmaz
ADK

ReDDeviL

ben maça kaçar forumda gs li kardeşlerim varsa maça giden ,
tribün: güney
giriş   :g4
blok   :423
yer     :84            teyim yeni statda hadi iyi forumlar
ADK

ThE_Unforgiven

altan o üstteki folyoyu sök bence :( çok eski göstermiş aracını..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 23 Ocak 2011, 16:06:50
altan o üstteki folyoyu sök bence :( çok eski göstermiş aracını..
Cabrio havası vermiş  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ThE_Unforgiven

Ben şahsen folyoyu sadece ve sadece beyaz araçlara yakıştırıyorum.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Ben yakıştırıyorum temizken özelikle harika duruyor sorun yok
ADK

ReDDeviL

aynen bu lafları göze almasak resım paylaşmayız zaten kımıne gore ak kımıne gore kara bana gore bu ak gerısı farketmez:D aynen 1-0 yendik
ADK

ReDDeviL

benımde bu aralar ders kayıt işleri ..vs cart curt var zaten bir kaç gün ankarayada gidip gelicem sonra da boş zaman zor , bende ara verdim  zaten orjinal stopları kullanıcam bundan sonra , bir ara arabayı sanayiye sokucam bazı yapılması gerekenler var
ADK

ReDDeviL

Bugun aksaraya gittim aksesuarcilari ..vs gezmeye gittim gercekten fiyatlar uygun ne ararsaniz bulunabilcek bir yer daha once gitmemistim ama gitmenizi tavsiye ederim japon pazari sekli :D
ADK

atego

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Ocak 2011, 18:43:42
Bugun aksaraya gittim aksesuarcilari ..vs gezmeye gittim gercekten fiyatlar uygun ne ararsaniz bulunabilcek bir yer daha once gitmemistim ama gitmenizi tavsiye ederim japon pazari sekli :D

Ankara' da niye böyle bir yer yok ya.

ReDDeviL

Bende alismisim bugra maslak oto sanayiye aksarayi gorunce sasirdim , yarin oglen cikcam yola geliyorum he ankaraya denizi de aradim az once cars aksami ordayim pers gunu gorusururz sende musaitsen cumada donerim
ADK

ReDDeviL

6n2 ye uyan panjurlar bize oluyormu ?
ADK

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

bugun aksarayada gtı panjur gördümde canım çekti ouzum  :)
ADK