Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 27

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 01 Ocak 2011, 02:56:55
Altan bende proje diyince aklıma hava filitresi olayı gelmişti.

Güzel olmuş maşallah ta eksik bişey var hacım :) Ortadaki kapı direklerinide siyaha kapla bence daha şık olacak ;)
saol abi , dedim ya fakli birsey diye ben boleyim bir anda karar verip uyguluyorum ,ama arabanin disina yapicagim birsey kalmadi buyuk konusmuyim ama son getirdigim noktadan xok memlunum
Nazar degmesin.. Keyfi olarak uygun fiyata bulursam ledli stoplari alirim o kadar, sira amortisorlerde. Zaten bugun yag isihi yandi bir baktim bir gram yag yok arabada iyi motoru almadim ele hen benziye cektim yag koydum
ADK

d3n1s

Tavan da stoPlar da çok güzel Olmuş kazasiz belasizz

deepblue

masallah cok guzel olmus altancım,ledlı stoba gerek yok bence   8)

ALPER.

maşallah altan diğer konuda da söyledim ama görmedin sanırım, kaça mal oldu?

ReDDeviL

Alıntı yapılan: d3n1s - 01 Ocak 2011, 04:14:43
Tavan da stoPlar da çok güzel Olmuş kazasiz belasizz
saol kardesim :)
Alıntı yapılan: deepblue - 01 Ocak 2011, 10:46:52
masallah cok guzel olmus altancım,ledlı stoba gerek yok bence   8)
saol türker abim bencede artik biraz
Durmamnlaim bu arada bir arada gunduz resim ceker joyarim
ADK

GolfMk1Diesel

heh altan abi stoplar apaçilikten şimdi kurtuldu esas.. :D :tamamdir çok güzel olmuş yaptıkların.. :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

ReDDeviL

Durulmamin zamani geldi olucakti :D
Alıntı yapılan: boralp - 01 Ocak 2011, 11:41:16
maşallah altan diğer konuda da söyledim ama görmedin sanırım, kaça mal oldu?
stop ve tavan ile beraber 220 istediler sonra tanidik buldum 150 ye hallettim. Daha ucuza bu isi yapanlarda var reklamcilar vs, ama ben icim rahat etsin dedim . Bu arada bende artik yaparim diye dusunmuyo degilim isitmak icin makina olsun yeter ;D
ADK

ReDDeviL

Alıntı yapılan: GolfMk1Diesel - 01 Ocak 2011, 11:47:54
heh altan abi stoplar apaçilikten şimdi kurtuldu esas.. :D :tamamdir çok güzel olmuş yaptıkların.. :tamamdir
saol birkan  ;D
ADK

ReDDeviL

Gunduzde bir ara resim ceker koyarim bende gercekten her baktigimda guzel olmus be diyecegim seyler yapiyorum cokda guzel oldu bu arabanin disinda bence görüntü acisindan hicbir eksik kalmadi,tabiki arabayi yere yapistirdikmi afet olur ama bu yollarda onu dusunmuyorum.
ADK

onurc

lastık ebatlarını guzel bir şekilde ayarlayıp . orantılı bır sekılde basarsan hiç bişey olmaz. 3.5 -4 cm yeterlı olur
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Dusunmuyorum onur suanda bir sure oynamicam keyfini surim biraz bu haliyle yavas yabas yapmak daha guzel
ADK

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

98 leri araştırıyorumda ondan D: 97 ler 15 acaba 98 neden 14 gerçi bu benim 98 almama engel değil :P
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ