Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 17

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Patlat gelsin bbs leri degise degise kullaniriz  ;D ;D
ADK

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Suleyman abi msj larini kontrole gec ;D
ADK

ReDDeviL

Logosuz panjura o kadar para vermek yerine panjurdaki w amblemini siyaha boyamaya karar verdim izlemem gereken adimlari bilir kisilerden bekliyorum :)                  İlk olarak panjurdaki amblemi zimparalamak gerekiyor galiba sonra boyayi oraya yetecek kadar nasil temin edicem nasil olucak bu is ?
ADK

onurc

nalbura gıdıyosun . akcalı mat sıyah boya alıyosun 5-7 lıra arası bişey. boyuyosuın :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Ben baska turlu boya sanmistim , nalburdanmi alicaz onur
ADK

onurc

aynen abı . ben farları neyle boyadım snaıyorsun :D  parlak ıstersen parlak al . mat ıstersen mat al . keyfıne gore

ReDDeviL

Siyahin tonlari  olsun istedigini sec diyorsun yani? Amblemi kirmizi yapsak kotu olur dimi :)
ADK

deepblue

kartalda elıftunıngde 40 tl ye logosuz panjur buldum altan bı soralım 2 tane alırsak belkı  ındırım yapar :D

ReDDeviL

Alıntı yapılan: deepblue - 23 Aralık 2010, 23:21:46
kartalda elıftunıngde 40 tl ye logosuz panjur buldum altan bı soralım 2 tane alırsak belkı  ındırım yapar :D
olabilir turker abi , boyama iside yatti kafama yalniz yarin bile boyayabilirim 8)
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 23 Aralık 2010, 23:15:30
Logosuz panjura o kadar para vermek yerine panjurdaki w amblemini siyaha boyamaya karar verdim izlemem gereken adimlari bilir kisilerden bekliyorum :)                  İlk olarak panjurdaki amblemi zimparalamak gerekiyor galiba sonra boyayi oraya yetecek kadar nasil temin edicem nasil olucak bu is ?

logosuz panjura ne kadar istediler ona göre yorum yapıcam

onurc

yabancı bı sıtede gordum . logoyu keısn ortadan . panjurun sol tarafına alın. bıraz macun alın . zımparayla dumduz yapın . alın sıze turkiş stayla panjur :D pıyasya surerız sonra :D