Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 13

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

elındekı logolu panjuru sakın satma. pahalıdır orjınal parca oldugu ıcın . aman dıyım . sırf 16v logosu 30 lıra. sen düşün artık :)
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

16yı çıkarıp logosuza takıcam alınca
ADK

onurc

d3n1s

Altan biraz geç bi cevap olucak ama, stopları çıkartırsan angel'lar bence sırıtmaz, neden sırıtsın ki?

ReDDeviL

ne bilim abi arkası orjinal önü farklı oluyor diye dedim ama stop konusunda ark larla hemfikir olduğum tek fikir stopun içini siyaha boyamak oldu  :)
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 19 Aralık 2010, 21:40:46
ne bilim abi arkası orjinal önü farklı oluyor diye dedim ama stop konusunda ark larla hemfikir olduğum tek fikir stopun içini siyaha boyamak oldu  :)

madem stop içini siyaha boyamayı düşünüyosun bunun beyazını al içini siyaha boya, görenin dibi düşer garanti ediyorum :tamamdir Volkswagen Aksesuar Far / Stop 200 TL

ReDDeviL

ooooooo güzelmiş yaaa :) ben stop alırken bu kadar çeşit görsem almazdım zaten bunu ama cidden bu güzelmiş
ADK

onurc

bu stoplar arabaya orjınalı kadar guzel oturmuyor gorduklerım arasında. stop taşma yapıyor hızasından. eger duzgun oturucaksa alıyım :)

ReDDeviL

bende beğendim listeye yazabilirim  :)
ADK

onurc

yalnız o ledlı stopun ıcını boyamak bıraz huner ıster gıbıme gelıyor. ayırmakta bı mesele orjınal slıkondan . eller paramparca oluyor :)

ThE_Unforgiven

GTI hastasıyım bu işlerin ustasıyım Onur :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Ouzoo

Alıntı yapılan: onurc - 19 Aralık 2010, 23:41:16
yalnız o ledlı stopun ıcını boyamak bıraz huner ıster gıbıme gelıyor. ayırmakta bı mesele orjınal slıkondan . eller paramparca oluyor :)
İçteki siyah kısımdan biraz kesme yapılırsa sıfır oluyor.
Ayrıca bu ilandaki stoplardan sadece mavisi kalmıştı adamın elinde.1,5 sene önce gitmiştim bu adamın dükkana ben, elinde kalan ürünler yeni mal getirmiyordu.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 19 Aralık 2010, 23:45:43
GTI hastasıyım bu işlerin ustasıyım Onur :)
suleyman abi ustasisin biliozda sinyali yaksan yol
Verip alicaz parcalari sana ;D yalniz birakiyorsun
Kardeslerini ;D
ADK

ReDDeviL

ADK