Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 11

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

ADK

ThE_Unforgiven

Altan bu senin arabanın resimlerimi benim arabanın resimlerimi :) Bide video ekleyinde tam olsun ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

abi elimdeki tüm fotolar bunlar malum telefonla en güzel onları bu kadar yani :( kötü olanları sildim zaten diğerleride hep aynı bunları koydum sadece , videoda onurda.
ADK

ReDDeviL

evet ayaküstü biranda gelişen minibuluşmamız bu kadar  8)
ADK

d3n1s

Altan şu stoplardan acilen kurtulmalısın, valla İstanbul'a gelip indirecem ya :t

onurc

sokcez sokcez dun aksam gırdım aklına  ;D
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

Orjinalleri duruyor da ya bu kadar elestiri alicak kadar kotu degil bence ama :) hem onurum aklima girdinde amac orjinallikse ledlileri niye istiyoruz :)
ADK

d3n1s

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 18 Aralık 2010, 22:25:30
Orjinalleri duruyor da ya bu kadar elestiri alicak kadar kotu degil bence ama :) hem onurum aklima girdinde amac orjinallikse ledlileri niye istiyoruz :)

ya Ouzoo'nun arabadaki stoplardan tak ya onların fümesini veya beyazını tak ya da orjinalleri tak, bunlar veya ledli arabanın bütün havasını bozuyo bence.

ReDDeviL

Oguzun arabadakilerde ledli degilmiydi sadece biraz farkli cesidiydi hatirladigim arkalari cikartinca bu sefer angellar siritmazmi
ADK

onurc

yok be abım nıye sırıtıcak .  orjın farlarınıda takarız sıkıntı yok :D uzmanı duruyor burda :D bı sıyah zemın tamamdır ;)

ReDDeviL

Angellarimi hayatta cikartmam zenon eklerim belki vs stoplarda bir ihtimal ama angellari cikartmam :t
ADK

ThE_Unforgiven

CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ReDDeviL

Siteye istifami vericem bu gidiste arabamin parcalarinin ve zevkimin grurlariyla oynandi daha burda duramam arkadas :D
ADK

onurc

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 18 Aralık 2010, 22:38:06
powerlook forever :D
unutma bu lafını suleyman abı  ::) bakalım kendın powerlook alıcak mısın :D yoksa benım gıbı fakir fukara işi sıyah zemınmı yapıcaksın :D