Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
ReDDeviL's Project - Sayfa 8

ReDDeviL's Project

Başlatan ReDDeviL, 25 Kasım 2010, 23:48:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

arasaydın olm bizi tarardık mekanı  :D benim bagaj meşhur oldu zaten herbişey var  :D
ADK

onurc

bı arada toplanıp gıdeılm . on numara oluyo valla :D
ok men 8) let s go   :halazn:

ReDDeviL

harbiden en az 100 kere arkadaşlar gitti çağırdılar nedense hiç gidemedim bi gün gidicem
ADK

onurc

gıt de gör :D her vurulan ınleye ınleye kenara cekılıyordu :D 15 lıra gırıse verdık . 5 lırayada 50 mermı alıyorsun. bıtınce tekrar mermı alıyosun . baya zevklıydı . sagda solda harcıcamıza dedık bı kerede hep beraber eylenelım.

ReDDeviL

İyi ucuzmus ben 60 falan diye duymustum
ADK

ReDDeviL

Bir kaç yeni fotoğraf daha ''ouzoo'' saolsun  ;)
ADK

ThE_Unforgiven

Birkaç yeni maşallah ozaman ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

GolfMk1Cabrio

Çıkar şu stopları gecenin bi yarısı beni İstanbul'a getirtip kırdırma onları yapmadığım şey değil ha  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

Saol suleyman abi. Gel kir bakim hem ne gerek var 2 gun dur bursadayim yeni donuyorum gorusurduk gokhancim :)
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 12 Aralık 2010, 14:57:04
Saol suleyman abi. Gel kir bakim hem ne gerek var 2 gun dur bursadayim yeni donuyorum gorusurduk gokhancim :)
Valla görüşürdük  :-\
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ReDDeviL

kendi sayfamida bilgilendiriyim 4 kar lastigi alinip takildi cillop gibi araba kayiyor altimdan mis mis ;D
ADK

onurc

hadı hayırlı olsun :D 2. haftaya gırıoruz bızde hala araba yok

ReDDeviL

Onur bu arada egsozu saticam kardesim kararim  kesin ayni egsozu 2 inci alisim gene satiyorum bi daha umarim canim cekmez, haftasonu gelicem oraya filtreni goster bana ona  gore bakicam bende belki filtre takarim ;)
ADK

onurc

tamam abı . hallederız sıkıntı yok . 250 tl sımdıden soylıyım . sesıde begenıceksın . ama once su karlık ısını halletsek dıyorum  abı  ::)