gaza bastıgımda hıçkırıyor ?

Başlatan onurc, 16 Kasım 2010, 21:29:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

onurc

ornek verırsek arabayı kaldırırken debrıyajdan hızlı cekınce bı hıckırma sesı gelır . herkes bılır . o sesı bende. normal gıderkende yapmaya basladı . 2. vıtes normal gıderken gaza basıyorum ve hıckırıyor ılk bastıgım anda. normal bosta basarkende yapıyor.. arkadsaımda gozluk far otm polo var. onda bıle gıderken yapıyor . neden yapar bunu acaba kendı aracım ıcın soruyorum . ozellıkle kalkıslarda . normal kalktıgım halde hıckırıyor araba . debrıyajla bı ılgısı olabılırmı . debrıyaj yokuslarda kacırıyor cunku . bıtık sanıyorum
ok men 8) let s go   :halazn:

suskun

hıçkırma anlamadım ama  ;D bana ateşleme sonurunu gibi geldi
lpg varmı
H.G WORKS

onurc

lpg var fakat lpg de kullanmıyorum .
arkadsın gozluk farda lpgsız ama ondada ypaıyor . otm oldugu halde ? anlayamadım nedır . araba hafıf stop etmeye yakınken bır ses cıkar . gırc gırc gıbı . tarıfde edılmıyor burdan :D duymak lazım :D

suskun

anladım ama ateşleme sorunu yada baskı balata sorunu daha ağır basıyor gibi sen ne dersin
H.G WORKS

onurc

banada oyle gelıyor . yokusta 2 dur kalkla debrıyaj en ucunda kavrıyor. ara gaz vere vere de cebımı yakıyor :D bıde ornek verırsek suratlıyken vıtes atıslarda debrıyajtan cektıkten sonra uzuyor gıdıyor. otm araba gıbı ses cıkıyor . omru bıtmıs olsa gerek :D

suskun

acı ama gerçek son nefesini vermeden değiştir debriyaj setini ;D
H.G WORKS

onurc

valla bu ay maasımın yarısını tamamen arabaya yatırdım . kalan kısmınıda kenara koyım dıyorum ama olmuyor. degıstırıcem az bıraz vakıt gecsın :)