Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
işte yakıt tasarruf kiti dedikleri "şey"

işte yakıt tasarruf kiti dedikleri "şey"

Başlatan ALPER., 09 Kasım 2010, 22:24:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ALPER.

.

yesilkrt

MK-IV- Comfortline

ALPER.

haha yok kirve de kullanıcı yorumlarına baktım ciddi ciddi inananlar var yav  ;D zaten msj alıntı, ben takmam böyle şeyler,chip tuningten bile tırsıyorum  ;D

ThE_Unforgiven

Vaybe ikide somun atsak yüzde 50 ye çıkar herhalde tasarruf :)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

ALPER.

lostys

ALPER.

şaka kutusu işte, kutunun içinde bi tek şaka var zaten  ;D

ThE_Unforgiven

Şehir içinde  ve dışında 1.3.5.veya 2.ve 4.vitesleri kullanarak yarı otomatik bir halde aracımızı  kullanma imkanı sağlar.

Bu lafı tuttum :)

lostys

Alıntı yapılan: boralp - 09 Kasım 2010, 23:21:35
şaka kutusu işte, kutunun içinde bi tek şaka var zaten  ;D
aslında :D bunu yapan adamın yerinde olsam oraya çük gibi bişi koyardım, aha alın içinde bu var diye :p hakikaten ya nası bi kandırmaca bu böyle :D

ALPER.

kullananlar arasında biricik bardo, taçsız kral pele, bekenbauyer varmış; biz alışkınız bunlara aslında ;)

ThE_Unforgiven

Alıntı yapılan: boralp - 09 Kasım 2010, 23:32:15
kullananlar arasında biricik bardo, taçsız kral pele, bekenbauyer varmış; biz alışkınız bunlara aslında ;)

kaç sn de yüze çıkartıyor bu 1 ahhh 2 ahhh :)

ALPER.

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 09 Kasım 2010, 23:32:57
kaç sn de yüze çıkartıyor bu 1 ahhh 2 ahhh :)
:D  :D

2den 4e geçersen 6.5, 1-3-5 yaparsan 5 sn. 

atego

Gece gece gülmekten öldüm, yazıyı okudum merak ettim acaba nasıl saçma birşey koymuşlardır diye. Sonraki resime geçince tabiri caizse mal gibi bakakaldım sonrasında zaten koptum :D İnsan hiç olmazsa içerisine şeker falan koyar, ya da kolonyalı mendil (parayı verdikten sonra bunu görüp fenalaşanlar için :D )

omertek

Ama arkadaşlar haksızlık etmeyin kutunun içine toz hatta su giripte cihaz bozulmasın diye kapağa conta bile koymuşlar daha ne yapsınlar  :D :D
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD