Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
alpers3 dükkan ne arıyosan - Sayfa 8

alpers3 dükkan ne arıyosan

Başlatan suskun, 04 Kasım 2010, 20:35:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alpers3

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 23 Şubat 2011, 19:58:16
Fiyat ne kadar abi?
yarin musaitsen cay icip tanisalim o arada konusuruz gokhan:)bursadayim yarin Allah izin werirse musait olursan gorusebiliriz

lostys

Alıntı yapılan: alpers3 - 23 Şubat 2011, 21:41:49
yarin musaitsen cay icip tanisalim o arada konusuruz gokhan:)bursadayim yarin Allah izin werirse musait olursan gorusebiliriz
okul varrrr :D bursaya geliyon bandırmaya da sallanıver yahuu :D

alpers3

Oraya mecbur gelecek ilker bahsetmistim durumu AMA kac km uzaktasinki?seytan bu durtuklerse gelebilirim:)

lostys

Alıntı yapılan: alpers3 - 23 Şubat 2011, 21:48:23
Oraya mecbur gelecek ilker bahsetmistim durumu AMA kac km uzaktasinki?seytan bu durtuklerse gelebilirim:)
150 km filan ya, çok değil :P 1.5 saatte gelirsin :)

alpers3

Yarinki duruma gore Hareket ederim ilker cebin var bende ararim gelme duruumum olursa

lostys

Alıntı yapılan: alpers3 - 23 Şubat 2011, 21:52:19
Yarinki duruma gore Hareket ederim ilker cebin var bende ararim gelme duruumum olursa
ok beklerim :)

suskun

hayırdır kanka mazemeler gemiyle mi geliyo  :D :D
H.G WORKS

GolfMk1Cabrio

Alper abi yarın stajda olucam kaça kadar Bursa'da olucaksın anca akşam buluşabiliriz  :-[
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

alpers3

Alıntı yapılan: suskun81 - 23 Şubat 2011, 22:31:33
hayırdır kanka mazemeler gemiyle mi geliyo  :D :D
ihale var kanka ona gidecem yaramazlik yok yani:)

alpers3

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 23 Şubat 2011, 23:23:50
Alper abi yarın stajda olucam kaça kadar Bursa'da olucaksın anca akşam buluşabiliriz  :-[
bilmiorumki gokhan isim bitince gorukleye gecerim kankami ziyaret etmeye yarin kacta isin bitioki senin?

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: alpers3 - 24 Şubat 2011, 00:33:01
bilmiorumki gokhan isim bitince gorukleye gecerim kankami ziyaret etmeye yarin kacta isin bitioki senin?
Ben görüklenin çok yakınındayım abi akşam 7-8 gibi işim biter özelden telefon numaranı yolla gelirsem sana haber ederim kaça kadar ordasın ama ?
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

mk1 2.9 vr6

Alıntı yapılan: mk1 2.9 vr6 - 20 Şubat 2011, 16:36:46
vr6 nın zincir gergisi varmı? set olarakda olabilir. benim gergi resimdeki isaretli olanla aynı fakat emin olmanız icin parca numarasınıda gonderebilirim. eger yoksa kısa zamanda nasıl temin edebiliriz. tesekkurler

part no: 021-109-507A

alpers3

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 24 Şubat 2011, 12:08:40
Ben görüklenin çok yakınındayım abi akşam 7-8 gibi işim biter özelden telefon numaranı yolla gelirsem sana haber ederim kaça kadar ordasın ama ?
gokhan o kadar wakıt gecırmedım kardes orada yoruldum 2 gundur hıc uyumadım yollarda surundum sımdı gırdım ewe bıdahakı sefere ınsallah gorusuruz...

alpers3