6n orjinal yedek parça nereden alabilirim??

Başlatan murat_2242, 24 Ekim 2010, 09:27:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murat_2242

merhaba arkadaşlar 98.model 1i6 aee arcımın 100bin bakımlarıı yaptıracam ama işçiliğe istanblda çok para istiyolar bende bayramda memlekete gidecem orda tanıdık var 1 kasa biraya hepsini yaptırım.ama orjinal parça bulamıyorm parçatreni falan var onlarda yan sanayi bildiğim kadarıyla.alcaklarım triger seti.komple debriyaj seti.fren balataları ve diskleri.yardımcı olursanız çok sevinirim.

riky73

Aksaray'a kadar gidip her ihtiyacını alabilirsin. üçel otomotiv, esin otomotiv...

deepblue

aksaray uzak dersen ücel otonun maslak şubesı var yada bır ust sokagında adt oto var bunlar ataturk oto sanayı bırıncı kısımda...

murat_2242

teşekkür ederim anadolu yakasında varmı peki bide tahmini ne kadar tutar bu parçalar.

deepblue

hava fıltresı 15,polen fıltresı 8,benzın fıltresı 12,yag fıltresı 10,bujı üçtırnak bosch 4 tanesı 24tl,v kayısı 15,lıraya almıştım 1 ay once.Trıger setı ne kadar bılmıyorum,aks bılyası skf marka on 30-35,arka 15-20 lıra ıdı.yag 10-40 castrol magnatec 4 lıtre 55 tl.

ozmo

bostancı sanayi sitesi girişinde fave ve üçel oto var favenin fiyatları daha uygundur.

murat_2242

evet faveyi biliyorum arka tekerlek bilyası almıştım ordan.ama orjinal parçlar mı satıyo tam bilmiyorum.