Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Minik Serçeyi modifiyeye karar verdim

Minik Serçeyi modifiyeye karar verdim

Başlatan mehmet.nazlii, 15 Ekim 2010, 23:44:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mehmet.nazlii

arkadaslar merhabalar kayseride ikamet etmekteyim ve kayseridede modifiyeli hiç polo gormedim

ve araca yaptırmak ıstedıklerımı şöyle bir photoshopta uygulayıp nasıl olacagına bır bakayım dedım fikirlerinize açığım neler daha guzel olur yorumlarınızı beklıyorum

birde ön tarafı var

aynı zamanda spor yay

yorumları beklıyorum arkadaslar gerçekten yaptırmak uzereyım

ThE_Unforgiven

Arka cam üstü spoiler

Ön arka tampon değişecek ızgaralı bir model öne arkayada difürözlü bişeyler

Çift çıkışlı eksoz

Çelik jant lastik
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

onurc

senın yerınde olsam bunlara para harcıaacagımaı once arabayı guzelce bı toplardım . daha sonra gırısırdım bu ıslere. aynı zamanda polo gıbı bı arabaya tampon mampon modıfıyesıne gerek olmadıgını dusunenlerdenım.
ok men 8) let s go   :halazn:

mehmet.nazlii

Alıntı yapılan: onurc - 15 Ekim 2010, 23:57:11
senın yerınde olsam bunlara para harcıaacagımaı once arabayı guzelce bı toplardım . daha sonra gırısırdım bu ıslere. aynı zamanda polo gıbı bı arabaya tampon mampon modıfıyesıne gerek olmadıgını dusunenlerdenım.

toparlmaktan kasıt nedir ?

mami6848

Sagında solunda ki eziklerden kasıt birde boya durumu iyise bi pasta cila gibi....

d3n1s

Plakalık iptali bence çok gereksiz, arabanın orjinal görünümü gayet iyi, öne karlık arkaya spoiler, ATS cup jantlar, 50'lik yaylar fazlasıyla yeterli bence

onurc

evet aynen o sekılde. aracın resımlerde gorulen kısmında sol on camurluk . ve arka camurluklarda bıraz hasar var sanırım. once bunları yaptır . eksıklerını gıder aracın daha varsa . yuruyen olsun . motor olsun . daha sonra modıfıye kısmına gec. bence dogrusu  bu olucaktır :) tabı bunlar ıcın bıraz para gerekır ama . yavaş yavaş yaparsın :)

onurc

denız abı katılıyorum . arka bagajı dumduz kapı gıbı yapmak cok cırkın oluyor. orjınal bagajı son derece guzel . zaten ılerde satarken cok problem olur. gerı donusu olmayan seyler cunku. yenı bagaj alınacak halıde yok :)

mehmet.nazlii

Alıntı yapılan: mami6848 - 16 Ekim 2010, 00:27:53
Sagında solunda ki eziklerden kasıt birde boya durumu iyise bi pasta cila gibi....
onları zaten yapacağım ekstra olarak onlar yapılırken yaptıracaklarım bunlar

d3n1s

Alıntı yapılan: mehmet.nazlii - 16 Ekim 2010, 10:25:31
onları zaten yapacağım ekstra olarak onlar yapılırken yaptıracaklarım bunlar

valla mehmet hocam fiber işine bence girme, biri gelir tıklatır çatlar gider yaptırdığın parçalar, o parayı gözden çıkarmışsan en güzeli öne tampon altı lip al, arkaya da abartısız bir spoiler, yay zaten alıcam diyosun, bir de 15 inç güzel bir jant ve 195 45 15 lastik al, sonra geç arabanın karşısına otur çayını iç :tamamdir

06onur

Hasan881 vardı o kayserili 6n2 modifyeli artık pek uğramyor foruma
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

mehmet.nazlii

Alıntı yapılan: 06onur - 16 Ekim 2010, 15:53:22
Hasan881 vardı o kayserili 6n2 modifyeli artık pek uğramyor foruma

vallahi hiç 6n gormedım işin açığı..

atego

Bence sade bir modifiye çok tatlı oluyor. Bir kaç örnek resim gösteriyim, yay jant bir de ufak birkaç eklemeyle araba ne hale geliyor :)

[IMG]http://i54.tinypic.com/2885hmt.jpg[/img]

[IMG]http://i53.tinypic.com/aboysw.jpg[/img]

[IMG]http://i54.tinypic.com/2jcso7m.jpg[/img]

onurc

powerlook farlar bu arabaya farzzzzzzzzz