Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Ledli gündüz farlarım ve işte nasıl yaptım.. - Sayfa 3

Ledli gündüz farlarım ve işte nasıl yaptım..

Başlatan BLaCk_VWoLf, 13 Ekim 2010, 17:44:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yesilkrt

Alıntı yapılan: SeCeo - 14 Ekim 2010, 21:01:22
.Onun için kafamda angel tarzı bir proje var ama baya uğraşmak gerekiyor.Farları siyah taban yapıp angel halka yapmak 
yap hocam yap da bizle de paylaş biz de öğrenek :D
MK-IV- Comfortline

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: serhat - 14 Ekim 2010, 21:21:14
sorması ayıp şu taktığınız ledleri kaç  liraya aldınız

serhat

dün akşam nette baktım gündüz farı diyo 75tl diyince oyt dedim ne diyo :D iyimiş aksesuarcıdan buluruz bunu heralde ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

maminci

emreyazici

Alıntı yapılan: SeCeo - 14 Ekim 2010, 23:19:44
Bu işin maliyeti;

Beyaz led par ampülleri :1 TL
Canon led :15 TL
Sıcak silikon :1TL
Kablo : 1 TL
Toplam : 18 TL    :saygılar

abi öncelikle ellerine sağlık harika bi çalışma olmuş :) aslında açıklamalarını adım adım gösterseydin baya bi işimizi görürdün :) ledleri yerleştirme şeklin fln bu canon led dediğin nedir? birde beyaz ld par ampülleri nedir?
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

R-Line

Alıntı yapılan: maminci - 15 Ekim 2010, 19:14:46
Bir ben mi beğenmedim yav herkes bayıldı :D ;D :D ;D

bunu beğenirsin sanırım.
gerçi 25. yıl karlık, bbs ch ve siyah taban farların da hakkını yememek lazım bu görüntüde  :D

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: emreyazici - 15 Ekim 2010, 19:23:48
abi öncelikle ellerine sağlık harika bi çalışma olmuş :) aslında açıklamalarını adım adım gösterseydin baya bi işimizi görürdün :) ledleri yerleştirme şeklin fln bu canon led dediğin nedir? birde beyaz ld par ampülleri nedir?

Emre kardeşim ledler zaten komplike bir yapıya sahip ledleri tek tek hazırlamadım yani  ;) ben ledli farın ızgaralara yerleştirilmesi ve elektriksel bağlantısını yaptım bu kadar  ^-^

Beyaz park ampülleride bildiğin park ampüllerinin ledli hali orjinalleri çıkarıp ledli olanlarını takıyorsun parkları açınca beyaz ışık elde ediyorsun  ;)

BLaCk_VWoLf

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 15 Ekim 2010, 19:31:48

bunu beğenirsin sanırım.
gerçi 25. yıl karlık, bbs ch ve siyah taban farların da hakkını yememek lazım bu görüntüde  :D

masaüstü arkaplanım olan bu resimden etkilenerek yaptım zaten  :sevgi:

maminci

bunu beğenirsin sanırım.
Mükemmel işte budur :tamamdir :tamamdir :tamamdir

maminci

Bu led ve diğer beyaz görünümlü ışıklar, beyaz araçlara çok daha fazla yakışıyo.

emreyazici

Alıntı yapılan: SeCeo - 15 Ekim 2010, 19:34:21
Emre kardeşim ledler zaten komplike bir yapıya sahip ledleri tek tek hazırlamadım yani  ;) ben ledli farın ızgaralara yerleştirilmesi ve elektriksel bağlantısını yaptım bu kadar  ^-^

Beyaz park ampülleride bildiğin park ampüllerinin ledli hali orjinalleri çıkarıp ledli olanlarını takıyorsun parkları açınca beyaz ışık elde ediyorsun  ;)
abim peki hazır satılıo dediğin şey canon led  mi? birde bu fiyat çift fiyatı mı?

BLaCk_VWoLf

bunu beğenirsin sanırım.
gerçi 25. yıl karlık, bbs ch ve siyah taban farların da hakkını yememek lazım bu görüntüde  :D
Alıntı yapılan: emreyazici - 16 Ekim 2010, 00:24:24

evet çift fiyat  ;)

emreyazici

Golf 3 kullanan abilerime fikir olur :) SeCeo Teşekkür ederim abi seninde yardımın dokunmuş oldu   :tamamdir

<script src='http://img515.imageshack.us/shareable/?i=grnt2008.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/2499/grnt2008.jpg[/img]</noscript>