Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk2 de titreme

mk2 de titreme

Başlatan davut, 13 Ekim 2010, 08:27:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

davut

slm arkadaslarr aracimda son bi kac gündür acaip bi titreme söz konusus  önceden  gögüs  de falan hiç titreme olmazsan araba rolantide  calisirken acayip titriyo  sanayiye götürdüm aceba motor kulagi falanmi kirildi diye baktirdim  bisey bulamadilarr  ama bundan bi kac gün önce arac kerkindi ve stop etti  vitesde iken aniden depriyajdan ayagimi kaldirdim ve stop etti o zamandan beri  sürekli böyle titreme yapiyo ama nedenini bi türlü bulamadim yardimci olabilirmisiniz  basina böyle bi olay gelen varmi

unalharun

Sanırım havaların soğumasından kaynaklanıyor, rolanti ayarına ihtiyacın olabilir, aynı dert bendede vardı, rolanti ayarını tekrar yaptım şimdi iyi.

susqunmkII

aynı sorun benm arabadada var sıcak havadada aynı sorun cıkıyo ne yapailirim

davut

arkadasim valla ben  motorun önündeki  kulagi deiştim arabada suan hiç bir ses yok  takoz tipi yagli  motor kulagi imis benimki  sarsintiyi aliyomus ve moturu gergide tutuypmus  egerseninde  o kirildi yada  takozun  zarar gördü ise titreme yapar bi kulaga baktir ama  cogu usta anlamiyor söyleyim ben 2 haftada zor buldum

susqunmkII

vallahi ben antalyada bi usta buldum motor yeni yapılmıs ayar yapılması lazım dedi yaptırdık yine aynı sorun var kulaklara  baktırm bn bide tesekkürler

davut

valla titremeyi ön  kulak asiri derecede yapiyo buna sahit oldumm deliricektim artik bulamadim son demde  kulaktan oldugunu  kendim buldum :)

susqunmkII

tamam o zaman ben ilk onları yaptırım saol :)

davut

escocem

suskun mk2 arkadaşım yeşil sanayide recep usta var tornacı arap ın yanında yeri,ona benden bi sıcak selam götür(ismim cem)her türlü işini çözer..antalyada usta diyebileceğim tek kişidir kendisi..

susqunmkII

arap mehmeti söylüyosan onu bnde tanıyorum bnim arabanın ilk sahibi o ama ben senn dediğin yere gitmedim bi bakarım yinede öneri için teşekkürler

escocem

recep yazmıştım..ayrıyeten yeni sanayi değil yeşil sanayi yazdım ;)

susqunmkII

tamam bn bakım evim yakın sorun deil saoll :D

betazom

bende arap memede götürüyorum. adam anlıyor bu arabalardan. bu arada yeşil sanayi nerede cem. recep ustanın telefonu varmıdır.

escocem

adam kötülemeyi hiç sevmem ama memet çok çakal adamdır antalyada ateş,arap memet ve memet var yine eski snayide buralara yaklaşmayın..recep ustam bi tanedir.yeşil snayi yeni sanayinin otogara doğru olan kısmıdır.tornacı var arap dderseniz bilirler onun hemen yanı.yada çöpelli var tofaş fiat parçacısı onun karşısındaki sokaktan çıkarken sağ kolda sondan 4. dükkan.