Golf mk2 kullanan Sakarya'lı arkadaşlar! yokmu?

Başlatan srndesign, 01 Ekim 2010, 21:30:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srndesign

Arkadaşlar mrb. adapazarı genelinde tüm golf hayranları ile birlikte çeşitli etkinlikler yapsak iyi olur. Mesela Adawos diye bi grup va bunlarda eski woswoslarla topalnıp çeşitli etkinlikler yapıyolar hatta tüm Türkiye'dekileri davet ediyorlar burda sapancada felan defalarca buluştular aralarında arkadaşlarım var fakat golf yok ben bizimde böle bişey yapmamızı isterim. sitede başka adapazarlı arkadaşlar varmı? sizinle aslında buluşup bunları konuşabiliriz. Ben araç muaynene istasyonunda çalışıyom. Teşk.

barthez

var hocam ismim abdullah1. organize sanayi bölgesinde çalışıyorum kırkpınarda ikamet ediyorum.
seni şimdi çıkardım benim arabayı 2 arkadaş muayene etmiştiniz size yedekparça kartvizitleri vermiştim
yanılmıyorsam sende tek kapı siyah bir araç vardı kalorifer düğmesinde problem vardı vb.
cep tel.0533 732 67 40 umarım görüşürüz.
golf 4 1,8 Highline

unalharun

DEMİROK

4 olduk arkadaşlar her ne kadar istanbulda ikamet etsemde sakaryalıyım ve 54 plakalı bir vw golf mkII var

srndesign

srndesign

srndesign

arkadaşlar bişeyler düzenleyelim tanışalım ihş.

Yükselgfb

Ben de sakaryadanım.5 olduk.
mk 2 olması şart mı mk 4 var bende.
mk 1-2-3-4-5-6 farketmez ne kadar vwci varsa gelsin buluşalım.  :)

golf-line2

ah 2.memleketim orası benim :) istanbuldayım bende

barthez

en basiti abant buluşmasına sakaryadan organize olup hep beraber konvoy şeklinde hareket
edebiliriz. :)
golf 4 1,8 Highline

nizam

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 31 Mart 2011, 16:37:10
Abant buluşması mı var ne zamanki?
Gideriz valla güzel olur.  :)

bulusmalar konusunu takip et :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

srndesign

arkadaşlar mk2,3,4,5 ,6 farketmez yeterki buluşma düzenleyelim, ben bu abant olayına konvoy halinde gitmeye hazırım