Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Direksiyona deri kılıf? - Sayfa 3

Direksiyona deri kılıf?

Başlatan maminci, 30 Eylül 2010, 17:09:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozkan_misirli

Alıntı yapılan: ozkan_misirli - 05 Kasım 2010, 16:11:46
bende var fotosunu çeker yüklerim.Tavsiye de ederim. Elleriniz üşümüyor kışın :)
fotoğrafı
biraz yakından oldu ama..

Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil

golge

.../-----------------\...
../__________ ___\..
./[__]======[__] \. |\_______________/| |_\_____________/_| 
       my golf is my passion

OffLineR

Bu çok iyi işte  :tamamdir
Aynısından istiyorum, nerde nasıl yaptırabiliriz.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

OffLineR

Orası öyle de bu kadar pro yapacaklar mı?

R-Line

o basit olmuş daha pro yaparlar, tek parça
el işi göz nuru, 100, 150 gb ücreti var  ;)

OffLineR

Ben de öyle düşünüyorum.

rene

profesyonel olanından yaptırın öteki çok çenço duruyo :) yapanlar var aynen böyle arkadaşım megane ına yaptırdı tanıdık diye 50 tl almış bana gel yaptıralım snada diyo ama benim araba 60 binde bütün pütürleri duruyo direksiyonun o yüzden yıpranınca yaptırıcam

escala

bu altinuc ta vites körüğü ne kadar arkadaşlar herkes sadece direksiyonu mu kaplattı?

mrt29

profosyonel olanını nerde yaptırabılırız bunun

yellow_driver

Alıntı yapılan: ozkan_misirli - 24 Kasım 2010, 23:38:39
fotoğrafı
biraz yakından oldu ama..

arkadaşım bizim burada tek bir yer satıyor bundan ama onda tek ebat var ve bizim golfe büyük geliyor. daha doğrusu çapı değil de dikiş yerleri (eni fazla olduğu için) üst üste geliyor. siz alırken çeşitli ebatları mı vardı? yoksa markadan kaynaklı da bu golf için mi dediler. birde kaça aldınız acaba. galiba Bolu' dan aldınız. aynısından bende bulabilsem alacağım.

yellow_driver

bu arada buradaki aksesuarcı kendi arabasına (megan2) bundan yapmış ve aynı orjinal gibi olmuş. sizinkinde dikişleri galiba iyi gerdirememişler, gevşek kalmış. acaba sizinkide büyük geldi de mi böle oldu?

ozkan_misirli

Alıntı yapılan: yellow_driver - 05 Ocak 2011, 18:17:53
arkadaşım bizim burada tek bir yer satıyor bundan ama onda tek ebat var ve bizim golfe büyük geliyor. daha doğrusu çapı değil de dikiş yerleri (eni fazla olduğu için) üst üste geliyor. siz alırken çeşitli ebatları mı vardı? yoksa markadan kaynaklı da bu golf için mi dediler. birde kaça aldınız acaba. galiba Bolu' dan aldınız. aynısından bende bulabilsem alacağım.
bunu bolu'dan almadım.Benden önceki sahibi döşemecide yaptırmış. Sanırım 120 liraya. En mantıklısı döşemeci de yaptırmak zaten onları direksiyona göre ayarlıyorlar.
bu arada ben kılıftan gayet memnunum. fotoğrafın çekme açısı bile fotoğraftaki nesneyi çok değiştirir
Ya yol ol, ya yol ver ya da yoldan çekil