Bu düğmeler ne işe yarıyor ?

Başlatan Emre Can, 29 Eylül 2010, 16:36:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vicetuning

Alıntı yapılan: Emre Can - 01 Ekim 2010, 00:44:13
Arkadaşlar konuyu açarken koyduğum fotoların ilanı olan Bora satılmış.Başka bir ilanda aynı şeyler dikkatimi çekti.Ama bu linkteki araç biraz daha farklı.Ön kapıda kilitleme düğmesi falan.En çok dikkatimi çeken şey arabanın far açma kapama anahtarı  ???

Volkswagen : Jetta: eBay Motors (item 190448349603 end time  Oct-03-10 19:30:00 PDT)
bu boraları gördükten sonra bizim türkiyeye gelen bora boramdıır diye soruyorum kendi kendime 6 ileri amerikan lambalar sis farları v.s ohooo >:(

serhat

evet bugün koyu bir arastırma sonucu o aracın gli değil erdalın "gri patronun" dediği gibi gls olduğunu kararladım dretici yorumlar için kusura bakmayın :) araç gls gli ile hemen hemenh aynı fakat aksesuar farkı var jantlar rc değil  :)
WOLFSBURG STYLE ;)

serhat

erdallada çok tartıstık bugün kendisi gli hastası olduğu için beni inandırdır sağ olsun kendimde arastırdım eve gelince  :D
WOLFSBURG STYLE ;)

serhat

ama bir dakika ben haklı çıkıyo gibimiyim ??? ilanda gli yazıyo ayrıca amrikan sinyalleride var jantları değişmiş vatandaş bu durumda noluyo bu düğmeler gls ve gli lerdemi var oluyo?   :D bişey sorcam bide o verişlan ilan tartıstığımız aracın fotolarına ait olan ilan değil dimi çünkü kokpit metalik değil fakat o araç gli bagaj kapaı gli bagaj kapağı plakalık kare stoplar gli kafam karıştı iyice :D
WOLFSBURG STYLE ;)

vicetuning

serhat

valla ya kafayı yicem şöle diyim olayı çözdük arkadas resimdeki araba GLS linkteki areaba GLİ resimdekiyle linkteki farklı resimde metalik konsol var linkte siyah gene resimdeki arabanın kapı döşemeleri açık renk linkteki koyu tamamdır resimdeki GLS linkteki GLİ fazla uzatmayalım düğmelerin ne işe yaradığınıda sahibi olan düşünsün :D eğer alırsak bizde bi jetta 4 öğreniriz :)
WOLFSBURG STYLE ;)

vicetuning

resimdeki ile linkteki farklı zaten arkadaş ilk resimli ilanı koymuştu sonra altında bu satılmş bidaha buldum diyerek örnek olarak linkteki ilanı verdi..

Emre Can

Konuyu açarken koyduğum fotoların sahibi olan araç satılmış.İlanı netten kalkmış.Ben benzer bir araba buldum.Onu koydum link olarak.Ama şu anahtar olayını hala çözemedim  ;D
Almanlar Mercedes ve Bmw'yi Satmak Volkswagen'i Kullanmak İçin Yaparlar.

serhat

bence bagaj kapısı kilidi o anahtar yeri  ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

ALPER.

kasa bora yani di mi  ;D benim demeye çalıştığım o yani serhat, hatta dedim ya bora gli orda jetta gli diye geçiyorsa bilmiyorum ben diye  ;D

06onur

Amerikada ki boraların ismi Jetta. Bir yerden duymuştum Bora Türk tasarımcı çalıştığı için türkiyeye özel isim. Kıbrıs bilinen araçların isimleri hep blinmedik şeyler özellikle japon araçları
YAKIT YİNE ARTTI!!!! BENZİN 5.09TL LPG 2,71
2010DA BENZİN:3,30 LPG:1.80 di

ALPER.

yok onu biliyorum zaten de, bu model -GLİ- bora kasasında jetta gli olarak geçiyorsa olabilir demek istedim, yav yuzyuze olmayınca anlasamadık, halbuki herkes aynı şeyi söylüyor  ::)

serhat

Alıntı yapılan: boralp - 02 Ekim 2010, 02:19:37
yok onu biliyorum zaten de, bu model -GLİ- bora kasasında jetta gli olarak geçiyorsa olabilir demek istedim, yav yuzyuze olmayınca anlasamadık, halbuki herkes aynı şeyi söylüyor  ::)
valla ya iki gündür karın ağrısı çekiyoruz :D
WOLFSBURG STYLE ;)

ALPER.