GTi bir kaç eksik var

Başlatan SoKaKSaNaTi, 29 Eylül 2010, 00:50:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SoKaKSaNaTi

Arkadaşlar benim ön ampon sanki orjinal değil sizinkilerde tampon üst plastik parça var benimki tek parça tampon vr6 karlık alacam ama otururmu yerine bilemiyorum elimde örneğide yok. deneyemiyorum. ama sanki altında karlık nasıl oturur yerine bilmiyorum ama aşağıda bir girintivar içe doğru takılma yeri gibi tam oturması için.

ikincisi ise bana golf3 gti 2.0 95 model aracıma el freni tabancası lazım.  Birde torpito kapağı alttan asılmalı yani 95 modellerde var sanırım bu sadece kapağın elimizle açtığımız plastiğin tırnağı kırıldı yapıştırdıysamda tırnağı içten yine kırdı. 

Birde arka amblemi nikelaj olanı yokmu bunun kırmızı benimki eski duruyor sanki gözüme. birde golf gti yazısı lazım arkaya.

Bu eksikleri nerden tamamlarım araba biraz kendini göstersin istiyorum. ufak tefek pürüz ama gözüme batıyor.

ThE_Unforgiven

Yan sanayi tampon olabilir sizdeki.

KArlık ise tampon altındaki o yere giriyor. Sağ ve sol tarata 2 şer vide var ve ortalara doğru 1 er vida daha var sonrası tırnaktan giriyor.Oturmada sorun olmaz sanırım.

Sitede alpers3 nickli bir çıkmacı arkadaş var ankaradan. O size torpido kilit aksamını bulabilir sanırım.

Arkadaki yazıya gelince kırmızı oluyor sanırım.Korm isterseniz bulmanız lasım ama çok zor bulunur ancak çıkmacı veya vw servisi aracılıyla Almanya dan getirtirsiniz.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

Halil_50

Ben yazıyı bulumamıştım türkiyede doğuş otodan siparişle getirttirdim almanyadan krom olanını