direksiyon simidi

Başlatan fatih_et, 28 Eylül 2010, 21:35:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ThE_Unforgiven

Estağfurullah Baki ben yakıştıramıyorum.Airbag olmayanlar için sorun değildir belki ama tip olarak aracın ağırlığına yakışmıyor..
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

stalkerr

aracım golf gti aynı orjinali gibi kırmızı dikişli yapılacak yaptırabilirsem...
22 Mayıs Pazar - İzmir buluşuyor...

beyazbora

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 28 Eylül 2010, 23:59:41
Estağfurullah Baki ben yakıştıramıyorum.Airbag olmayanlar için sorun değildir belki ama tip olarak aracın ağırlığına yakışmıyor..
:tamamdir
BİSMİLLAH HER HAYRIN BAŞIDIR...

fatih_et

bilgiler için teşekkürler

onurc

o yerı bulursanız paylasabılırmısınız lutfen . aynı sorun bendede var. e sokup yarıs dıreksıyonuda takılmaz. cok komık duruyor. almanda orjınal ıyıdır her zaman.  yenı dıreksıyon almaya kalksak 300 400 en aşşağı sanıyorum
ok men 8) let s go   :halazn:

baki çelik

ben bi direksiyon bulayım da siz bi bakın bakalım yakışıyo mu yakışmıyo mu çok gaza geldim olan benim keseye olacak anlaşılan ama araba müsade etmiyor ki bebek gibi zırt pırt bişiy istiyo fırsat vermiyo namıssız  :bekleriz:

ThE_Unforgiven

Baki Çelik olmaz dmedik ama ben yakıştıramıyorum çok mu orjinalciyim neyim bilmiyorum ki :(
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

baki çelik

ya tamam işte ben ayırmıyorum herkes sen gibi düşünse otomotiv piyasası büyüyemez hep aynı mamülü alsa insanlar 50 yıl sonra arabalar ve ürünlerinde farklılığı nasıl bekleyebilirsiniz ki alın-verin ekonomiye can verin dimi kardeşim  ;D