BBS RS 8x16....Satılık...

Başlatan sekonline, 25 Eylül 2010, 20:19:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekonline

jantlar temiz 4x100 bijon polisajı boyası yeni yanında hediye olarak 16 adet şifreli bijon ve 4 adet çelik sipolar hediye....
düşünen var 1400 lira...
not resimde görünen gri jantlar satılıktır sarılar satılık değildir.......

[IMG]http://www.yukleresim.com/images/45253388845410498315.jpg[/img]

onurc

Param olsa dusunmeden alırdım.Cok kıymetlıler gercekten.hayırlı satıslar.
ok men 8) let s go   :halazn:

sekonline

Alıntı yapılan: onurc - 25 Eylül 2010, 20:21:32
Param olsa dusunmeden alırdım.Cok kıymetlıler gercekten.hayırlı satıslar.
cok teşekkürler jantlar güzel gercektende kıymetini bilene gitsin isterim...

onurc

bu jantlar sadece anlayana gıder. anlamayana zaten satılmaz. eskı tıp jantlara benzıyor sanar mıllet. halbusı bılmıyorkı altındakı arabadan kıymetlıler :) sarılar belkı satılıga cıkar param oldugunda :) o zaman alırım onları satarsan :)

crank

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: onurc - 25 Eylül 2010, 20:25:22
bu jantlar sadece anlayana gıder. anlamayana zaten satılmaz. eskı tıp jantlara benzıyor sanar mıllet. halbusı bılmıyorkı altındakı arabadan kıymetlıler :) sarılar belkı satılıga cıkar param oldugunda :) o zaman alırım onları satarsan :)
Bu konuda kesinlikle çok haklısın geçenlerde arkadaşla BMW E30'da 16 BBS RS Gold Edition gördüm bak çok param olsa düşünmeden alırım dedim dediği cevap ağzımı açık bıraktı : ''Bu ne be telleri bir birine bağlamışlar gibi valla CMS 40 daha güzel ''  :bekleriz: Konuyu biraz kirlettim kusura bakma Serkan abim Hayırlı Satışlar  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 26 Eylül 2010, 12:03:33
Bu konuda kesinlikle çok haklısın geçenlerde arkadaşla BMW E30'da 16 BBS RS Gold Edition gördüm bak çok param olsa düşünmeden alırım dedim dediği cevap ağzımı açık bıraktı : ''Bu ne be telleri bir birine bağlamışlar gibi valla CMS 40 daha güzel ''  :bekleriz: Konuyu biraz kirlettim kusura bakma Serkan abim Hayırlı Satışlar  :sevgi:
:t
Adam ne yapsın şahin'e cms 40'dan başka birşey yakışmıyorki dağarcık okadar.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

sekonline

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 26 Eylül 2010, 19:50:08
:t
Adam ne yapsın şahin'e cms 40'dan başka birşey yakışmıyorki dağarcık okadar.
öyle demeyin yaa :D biz kartala taktık kartal passat vagon oldu sanki araba :D

GolfMk1Cabrio

BBS'i sadece değerini bilen alır apachee gitsin CMS alsın çakma BORBET alsın sırf Şahinlere Serçelere bile Borbet kadar güzel bi jantı taktıkları için Cabrioma Borbet almıyorum  >:(
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

onurc

borbetın modası gectı artık dusuncesındeyım. eskıden dıbımız duserdı. sımdı bakmıyorum bıle şahsen. tabı zevk meselesı. forever bbs.yada replıka :P  ::)

sekonline

jant satıldı arakdaşlar konu silinebilir...

Han

Hayırlı olsun alanada satanada.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin