Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Beyaz Güvercin.... - Sayfa 18

Beyaz Güvercin....

Başlatan Mk1GTI, 20 Eylül 2010, 20:02:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Çağdaş GTI ımı geri satarsa hiç gömüleri koşturmam ama sanırım hayal olur benim için :) :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Nisan 2011, 11:05:58
Çağdaş GTI ımı geri satarsa hiç gömüleri koşturmam ama sanırım hayal olur benim için :) :)
Boşver abi TR yollarına yeni bir MK1 kazandır hepimiz için hayırlısı olur  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Nisan 2011, 11:05:58
kaşınıyon sen gene.. seval nerde? biliyo mu bu hareketleri :D

nizam

Alıntı yapılan: lostys - 21 Nisan 2011, 15:01:26
kaşınıyon sen gene.. seval nerde? biliyo mu bu hareketleri :D

ne oldu bizim iş rüyalarda mı ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

mk1 2.9 vr6

hadi abi hayırlısı. kısmetse olur isallah.

Mk1GTI

Alıntı yapılan: nizam - 21 Nisan 2011, 15:03:39

Hangi iş nizam hangi rüyalar. :) Ben 4 gündür hastayım dünyayı tersten görüyom valla.. Ama geçen dediğin se aklımda bulacam şu kafa bi yerine gelsin..

İlker o cabrio istiyoda ben yanaşmıyom :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

Alıntı yapılan: nizam - 21 Nisan 2011, 15:03:39
olm gönen de durmadım ki haftasonu, hatunun köyündeydik :S

nizam

Alıntı yapılan: lostys - 21 Nisan 2011, 17:05:51
olm gönen de durmadım ki haftasonu, hatunun köyündeydik :S

:p
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Nisan 2011, 16:54:48
Hangi iş nizam hangi rüyalar. :) Ben 4 gündür hastayım dünyayı tersten görüyom valla.. Ama geçen dediğin se aklımda bulacam şu kafa bi yerine gelsin..

İlker o cabrio istiyoda ben yanaşmıyom :)
Niye ya Cabrio iyidir  :D

Han

bende hastayım salgına yakalandım birde böbrekler of of
geçmiş olsun abim iyi bak kendine.
yakalamışken bir soru sorayım hemen :d
mengenteilera enjektör ler hangi sıra ile bağlannıyor ?
varmı bir sırası çok aradım bulamadım abim.
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Cabrio

Erşan abi EG1-EG2 K-Jet olarak görünümde fark var mı nasıl anlarız EG1 yada 2 olduğunu  :melek:

Han

kudretli puanlı sorular serisi
KPSS  :tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Mk1GTI

Mengen in üstünde yazmıyormu erci sıralama. Benim aklımda yazıyordu gibi kalmış bi bak istersen.. 

Gökhan ince ayrınılar var anlaman için 2 sistemide incelemen lazım.. En basitinden elketronik ateşleme mevzusu var. Ona görede K-Jette birtakım tesisat farklılığı ama dedğim gibi çok öyle göze batan ayrıntılar değil ama en önemlisi rolenti sisteminde iyileştirme var. EG1 de rolentiyi dengeli tutmak baya zor o yüzden kıçını arı gıdıklayan eşşek gibi debreşir :D :D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 21 Nisan 2011, 19:38:11
Mengen in üstünde yazmıyormu erci sıralama. Benim aklımda yazıyordu gibi kalmış bi bak istersen.. 

Gökhan ince ayrınılar var anlaman için 2 sistemide incelemen lazım.. En basitinden elketronik ateşleme mevzusu var. Ona görede K-Jette birtakım tesisat farklılığı ama dedğim gibi çok öyle göze batan ayrıntılar değil ama en önemlisi rolenti sisteminde iyileştirme var. EG1 de rolentiyi dengeli tutmak baya zor o yüzden kıçını arı gıdıklayan eşşek gibi debreşir :D :D
:D O zaman bize sağlam çalışan EG2 lazım  :D