Ankara Yedek Parça İhtiyacım Var (--GOLF III--)

Başlatan baki çelik, 19 Eylül 2010, 17:11:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

baki çelik

Ankara'da yeni bir Golf III var artık  8)

*Jant ve Lastikleri aracı alıralmaz değiştirdim umarım beğenmişsinizdir 8)

baki çelik

*Öncelikle 4 cam otomatiği ve motoruna ihtiyacım var
*Orjinal ön cam'a ihtiyaç var taş geldi çatlattı :( nazar mı değdi ne :(
*Orjinal Sağ Far camı sadece yada zenon veya angel far kiti ve led stoplar
*güzel bi vites topuzu alıyım diyorum elinde fazla olan varsa renk tercihim kırmızı yada dijital göstergeli olanlar var hangi vitesde olduğunu gösteren bizim hanımın çok işine yarayacaktır eminim :)
*Dikiz aynasına ihtiyaç var çok yumuşak sert bi kasise girince açısı değişiyor
*Arka spoiler kelepir olursa GTI'lardaki camla birlikte olanlardan olmazsa zevkime uygun herhangi bişiy
*Teyp kolon hariç güzel bi tesisat (capasitor+sub whoofer+amphilicator vs..) bende iyisinden bi pioneer var onuda takasla bi indash yapacak biri varsa oda olur (double olmaz yer müsait değil)

10-UR

Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza.

emreyazici

siyah tabanlı farlar ve stoplara karartma çok hoş olur :) aracım siyah olsa kesinlikle yapmak isteyeceğim şeylerin başında bunlar gelirdi :) jantlar harika olmuş kırmızı tampon ve marşpiyel şeritine çok güzel gitmiş fren kaliperlerinide kırmızı yapman gerçekten harika (Y) :D aynı kafadan gidiyoruz resmen :D bi ön camdaki yazı sanki gitmemiş (N) ama hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel görünüyor aracın :)
-06YBV34 1997 Golf 3 1.6 Sportline- Seni unutmayacağım...

SeyitE

Alıntı yapılan: 10-UR - 23 Eylül 2010, 00:56:08
aracı bıraz yere basman gerekıyo bnce:D

evet arkadaşın dediği gibi yaparsan eminim daha tatlı görünecektir..

baki çelik

ya aracı yere basıcaz ya da daha büyük jant-lastik alıcaz ama yollar malum ha bire birine küfür edip günaha gireceğime yapmayıp cenneti garantilese :) ve daha az benzin parası ödesem ya da daha az servise gitsem daha iyi olmaz mı? :melek:

serhat

yok o kadar servise gitmiyoruz biz ya 17 jantlarla sert fren yapma yeter aracı bırak yavaslasın e o yüzdende çok hızlı gitme( bak ekonomi)  :) kasislere yavas gir hiç bişey olmaz yaylaya çkan var 3.5mm yayla filan ;)
WOLFSBURG STYLE ;)

ThE_Unforgiven

Öncelikle hayırlı olsun, Jantlar gerçekten epey ufak kalmış ve araçcı çok yüksek göstermiş.

Bir diğer önerimde farları değiştirmen Hella golf 4 görünümlü alabilirsin yada 3 kasa gti farı daha tatlı durur gibime geliyor ;)
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

baki çelik

yaaaa biri beni durdursun hergün ''bugün arabana ne yapıyosun' bölümüne bişiyler yazıyorum daha hafta bitmeden ben maaşı yedim  :'(  farlarada giricem Allah'dan sonraki aya az kaldı  :-\  ama temiz bir ikinci el arıyorum bi arkadaş bana mesaj attı inşallah iyidir de o işi de hallederiz yoksa spoiler alıcam onuda kontrast olsun diye kırmızı renk alıcam yada boyattırıcam

SeyitE

Aracın üstündeki jantlar dursun öyle yere yakınlaştır pek bişey olmaz benim arabadada 14" jant var yere orijnal yükseklikteki golflerden dahada yakın bi sıkıntısı yok şimdilik tabi çukur büyük olmazsa :D

baki çelik

yakınlaştır da nasıl yakınlaştır bissürü şekli var hem fiyatı makul hemde güvenli bi seçenek var mı? yayları kestirme taraftarı değilim güvensiz ve sıhatsiz olur diye coil-over'da pahalı bi seçenek olur e ben ne yapıyım o zaman? :-[

SeyitE

Benimkini eski sahibi kesmiş abi bende hiç eletmedim sadece daha dikkatli gidiyorum :D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

yellow_driver

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 23 Eylül 2010, 22:29:00
Öncelikle hayırlı olsun, Jantlar gerçekten epey ufak kalmış ve araçcı çok yüksek göstermiş.

Bir diğer önerimde farları değiştirmen Hella golf 4 görünümlü alabilirsin yada 3 kasa gti farı daha tatlı durur gibime geliyor ;)
+1