Forumumuza Canlılık Katacak Öneriler[Farklılaştı]2. Sayfadan Devam...

Başlatan brkdmr38, 14 Eylül 2010, 19:14:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmr38

Abilerm sonbahar mevsimi günlerini yaşarken forumumuzda sanki kış mevsimi yaşanmakta[benim düşüncem] ziyaretci sayımız 500 iken max online üye sayımız 50 lerde [G60] Forum sorumlumuz kızacak ama ,forumumuza ufak çaplı yenilikler yapılarak ortam canlandırılabilir.yorumları bekliyorum iyi forumlar.  

vwtr.net ailesine saygılarımla

BRKDMR

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

dj_burak

düşünce çok güzel aslında torent sitesindeki gibi mantıklı ve ilginç bi düşünce arkadaşımı destekliyorum :)

serhat

WOLFSBURG STYLE ;)

Han

Mini Chat isteriz php iile kodlasın arkadaşlar 2 dk da :D ben bayadır düşünüyorumda söylemedim bizim trackerdaki gibi :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

onurc

ok men 8) let s go   :halazn:

G60

Kalıcı olmayan bilgi, geyik ve sunucuya ekstradan yük. Maalesef. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

brkdmr38

'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

ALPER.

bu bölümün altından yazışırız nolcak  8) misal erci ne haber, asl plz  >:D

omertek

Aslında güzel olur ama bilgiler su misali akıp gider kimse göremez ve faydalanamaz.Sadece acil işler için kullanılması için mantıklı ama bende dahil hep kolaya kaçarız gibime geliyor  ;)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

pilotmk2

nizam

slm nbr ii b ii s.a a.s kısalmalardan kurtulun :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

brkdmr38

Ah Bu Kısaltmalar. >:(

cavanozz

bu siteye yeni bişey eklense şaşarım zaten...  :o   
yeni yine yeniden..!! 8)