orijinal kriko mu? hidrolik krikomu?

Başlatan mjserhat, 14 Eylül 2010, 10:29:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mjserhat

arkadaşlar bikaç aydır aracımda corsa krikosu ile idare ediyordum ama krikoyu vermek zorunda kaldım..hafta sonu da amasraya gitmeyi düşünüyorum ; yaklaşık 50 km lik bi yolda da yapım çalısması var ( kastamonu- karabük arasında)  :'( yani arabanın lastiğinin patlama olasılığı normal zamana göre daha yüksek...şimdi orjinal kriko değilde normal bi 2 tonluk hidrolik kriko alsam 20-30 lira arasında fiyatlılardan nasıl olur? işimi görürmü sizce? yada önerebileceğiniz bi kriko varmı?
Asfalt Ağladı beeee:)

nizam

güzel olur hidrolik olanı ama araç içinde yer bulabilecek misin ? normala göre daha kullanıslı olur
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

mjserhat

valla nizam bagaja atıcaz artık, gerçi stepnede fazladan yer kaplıyor bagajda indirsemmi ki ;D ;D

mjserhat

başka yardımcı olacak arkadaşım yokmu yaff:(

Atay

1 ton kaldırabilen hidrolik krikolar yeterli olur bence boyutlarıda daha küçük.Çok yer kaplamaz.
Food's life! Learn it.

Han

Bencede eminönünde satılan mini saanayi krikosu diye adlandırıyorum ben onları bende alıcam kendime :D çok daha kullanışlı ve rahat olur ama yer sorun olurmu bilemiyorum
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

cahitarsal

vallahi ben hepsı buradan aldım coıl var dıye hemen cıkt cıt kaldırıyorum ugramzk yerıne bagajımada duzenledım mıss mıss :) hemde 12 taksıt :d
Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..

mjserhat

bende hepsiburada.comdan baktım ama önerebileceğiniz bir kriko varsa bende ona bakayım...

cahitarsal

Kzu İbiza Stage 3 Upgrade Pd Engine..